Следва

We Love: Мишел Обама танцува като Бийонсе

Майката на Мишел Бонев също проговори

След като скандалната българка, режисирала филма Сбогом, мамо, заради който италианските медии изписаха...

Лица преди 12 години

След като скандалната българка, режисирала филма Сбогом, мамо, заради който италианските медии изписаха десетки страници в жълто, се появши пред камера с потресаващи признания за майка си, жената отгледала Драгомира Бонева, както е истинското име на Мишел. Тя пък - майката, не остана длъжна на критиките на дъшеря си и се появи в съботния следобед в предаването „Директно” на Мартин Карбовски и каза: „Сбогом, дъще”.

Майката на Мишел е категорична, че дъщеря й е направила опит за самоубийство на 17 години заради момче на име Радостин и признава, че не приема дъщеря си за нормална. "Справях се с дъщеря си до 17-ата й година, после тя реши, че трябва да живее с момчето, което обича", разказва майката Надежда Янева.

След 17-тата си година Драгомира решила да живее в Италия, където и собствената й майка подозира, че е била проститутка. Освен това Мишел търсела връзки с мъже единствено заради парите, както са в момента отношенията й със 70-годишното й гадже.

Последната среща между двете била преди десетина години, когато майката и по-малката сестра получили покана от Мишел да посрещнат Милениума в Маями заедно с нея. Посещението им в САЩ обаче приключило преждевременно и те били натирени на самолета, който ги върнал в България.

"Не видях себе си във филма, а и Драгомира не е много артистична", сурово заяви майка й пред Карбовски, но не отрече, че е дала бабата на Мишел в старчески дом, разбира се, обвиненията, че я е била също били абсурдни. Освен с тежките думи Сбогом, дъще, Надежда Янева завършила и с намерението си от сега нататък да се посвети изцяло на себе си, а не както до сега на децата си.

Ясно е обаче, че майката и щерката може би никога няма да се видят отново, което е страшно, защото когато човек се отрича от семейството си, изгубва и идентичността си.
 

More Лица