Следва

Как го прави тя - Нана от Oh Land

Б като Библия - Б като Блог

Отново имаме идея за гривна. Този път тя е вдъхновена от цветните модели на Miansai, които в интернет възлизат на $95, но с подръчни материали и малко време ще се справиш

Fashion преди 12 години

Направи си гривна! Този път от въженце

Отново имаме идея за гривна. Този път тя е вдъхновена от цветните модели на Miansai, които в онлайн магазина им възлизат на $95, но с подръчни материали и малко време ще се справиш и за 5 лева.

Преди да започнеш, обгори краищата на въжето със запалка, за да се застраховаш от разнищване. С чифт клещи стисни една страна на S-образните кукички, докато се затвори напълно, след това следвай стъпките на картинките.

Можеш да я направиш и с кожена връв, ефектът е също толкова готин.



via honestly wtf

Използвай очилата си за декорация



Вместо да ги захвърляш произволно по рафтове, защо не впрегнеш слънчевите си очила в нещо доста по-креативно като да ги интегрираш в арт колажи по стените си?! Няколко малки топлийки ще ти помогнат в трика.

via because im addicted

Риза върху риза



Защо пък не?! Особено, когато втората е дънкова и имитира любимото ни за комбиниране яке.

via song of style

Нокти като дъгата



Преди време вече ти показахме, как да освежиш маникюра си с различни цветове по всички нокти, но тогава вариантите ни бяха или с нюанси на един цвят и в бледи тонове.

Този път се осмеляваме да се потопим в палитрата на дъгата и да оцветим всеки нокът в ярък цвят.

via the chic muse

Да живее еклектиката



Обичаме прозрачната люлякова риза с къдри, както и прозрачната портокалово оранжева чанта за пазар на Jil Sander, комбинирани с лимоново жълтите обувки на висок ток. Всичко това като детайли на аутфит от избелени дънки и вълнено сако.

via Vanessa Jackman
 

More Fashion