Следва

Трите признака на пролетта

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Истината е, че по-отблъскваща реклама не бяхме виждали отдавна...

All fashion преди 12 години

Карл Лагерфелд за Magnum II

След миналата седмица си обещахме без повече Карл Лагерфелд и новини около кампаниите му за Magnum тук. Но след като видяхме второто видео, не се сдържахме. Честно можем да заявим, че то е много по-“добро” от първото.

За щастие не се налага да слушаме изкуствените изречения на Батист, който този път прави това, което умее най-добре – красив е. Но пък косата на Рейчъл е във все същия „загадъчен” нюанс, а шоколадовият сладолед отново се появява почти случайно и с магическата си клечка прави света розов. Баналността на сюжета вече не е изненадваща, но пък отново е убийствено досадна.

Убеди се сам!



Вивиан Уествуд за Vivienne Westwood Gold Label



Истината е, това е най-отблъскващата рекламна кампания, която се е появявала някога.

Не разбираме, защо образа на мръсна полужива жена би трабвало да продава?! Вероятно, защото това е Вивиан.

„Кроксовете идват от бъдещето”




В интервюто си с Милена Кононеро за сп. Interview дизайнерът на Theyskens' Theory Oliver Theyskens заяви, че ако има обувки, които да изглежда футуристично, това трябва да са т.нар. кроксове. „Но би било ужасно да ги използват във филм за бъдещето.”

Според нас би било ужасно да се използват за каквото и да е и определено не ги искаме като част от нашето бъдеще.

Лив Тейлър за турския Vogue



Актрисата и дъщеря на солиста на Aerosmith Лив Тейлър е на корицата на майския брой на сп. Vogue Турция, снимана от Патрик Демаршалие. От една страна откровено ни писна от толкова Prada по корици. От друга – не харесваме снимката, защото позата е скучна и това, че Лив гледа някъде може би над дъгата, но не и в нас.

Най-зловещата фотосесия – Елена Судакова за Numero #123



За майския брой на Numero #123 са подготвили една от най-зловещите фотосесии, които сме виждали. Като че ли всяко изкривяване на тялото на Елена Судакова е изпитание и мъчение за човешката физика.

 

More All fashion