Следва

Карл Лагерфелд ознаменува Chanel Cruise 2011 с ново видео

От архива: Стил съветник: Как да носим средно дългата пола, така красива тази пролет

Полата с дължина до средата на прасеца е сред задължителните покупки този сезон, но пък има ужасния навик...

All fashion преди 9 години

Полата с дължина до средата на прасеца е сред задължителните покупки този сезон, но има и ужасния навик да ни представя в най-лоша светлина, като прави ниски, леко квадратни и т.н.

Разбира се, това не са причини за отчаяние и пълното й отхвърляне, защото и тук има начин да я носим сполучливо.

За да го докажем, събрахме няколко забавни и полезни съвета, за да изкараш на показ максималния потенциал на средно дългата пола.

Ефирна на плисета

Копринената пола на плисета създава лек обем и е най-лесна за носене. Само трябва да се убедиш, че не поглъща формите ти.


Mango, Chloe


Ако си по-висока, можеш да си позволиш дължина, която да слиза до глезените ти, но пък ниските момичета трябва да следят ръба да не пада по-надолу от коляното.

Тясна


Calvin Klein, Asos

Не се страхувай от тесните поли. Балансирай сексапила им с шорок топ, който стига до талията ти и малко по-груби обувки. По-ниските дами трябва да се убедят, че полата им спира над най-широката част на прасеца им.

Широка от деним



Обичаме дънкова пола с дълъг ред копчета отпред, независимо дали е по тялото или в А-линия. Но за да постигнем съвременен облик на визията, е добре да изберем по-тънка материя – като финк деним, който да пада по-красиво по тялото.

В ярък цвят




Тъй като заема огромна видима част от тялото, средно дългите поли в ярък цвят комбинирай с дрехи в неутрални нюанси.

Униформата



Носи класическата пола с А-линия, дълга до средата на прасеца, с бял памучен топ и обувки на ток с деколте и заострен връх.

Прозрачната



Cerruti, Rag & Bone

Ако наличието на толкова много плат те притеснява, една прозрачна пола ще ти помогне едновременно да носиш тенденцията и все пак да покажеш малко плът.

Дължината до средата на прасеца има завиден авторитет както в бизнес обстановка, така и във вечерния дрес код. Много е важно обаче не да прикриваш най-доброто от краката си, а да го показваш, затова ти препоръчваме да пробваш различни версии - например тясна, разкроена или пък да заложиш на дължина до под коляното. Вярвай на огледалото, то е най-добрият ти съветник.

Оригинална датана на публикуване - 10 май 2011 година. 

More All fashion