Следва

Грах с мента и сметана. Минимализъм в понеделник вечер

Седмичен хороскоп - 4 - 10 юли

Тази седмица, не трябва да бъдеш толкова самонадеян. Въпреки факта, че държиш нещата под контрол, a...

Astro преди 12 години

ОВЕН

Не бъди прекалено самонадеян!


Тази седмица, не трябва да бъдеш толкова самонадеян. Въпреки факта, че държиш нещата под контрол, а околните те ценят и уважават, не е възможно да следиш абсолютно всичко. Има опасност да станеш жертва на измама или просто да бъдеш измамен. Зад гърба ти може да се извърши нещо негативно, без да забележиш, защото погледът ти е насочен в много по-различна плоскост, далеч от настоящия момент и място. Подходящ период за творчески пориви, но за практическа работа не е добър.

Повишеният ти сексуален тонус през тази седмица ще способства да звучи в теб „жизнеутвърждаваща музика” – черпи от нея вдъхновение и внимателно го пренеси в спалнята.

ТЕЛЕЦ

В миналото се ражда бъдещето!

Ако сърцето ти е изпълнено с тежки мисли и спомени, тази седмица ще можеш да се отървеш от това бреме. Въпреки че процесът на скъсване с миналото и с това, което е изживяло себе си, винаги е доста труден и болезнен, в крайна сметка ще се почувстваш облекчение.

След като свалиш от себе си тежестта на миналото, ще освободиш място в живота си за нови възможности. Но не бързай, дай си почивка и се заеми главно със себе си.

БЛИЗНАЦИ

Не се поддавай на лошото настроение!


Началото на седмицата ще започне с лошо настроение, възможни са събития, които да те разстроят и извадят от равновесие. За щастие, този период няма да продължи дълго и още през следващите дни ще си в състояние да намериш в живота си не само негативни събития, но и позитивни.

През втората половина на седмицата ще откриеш нови източници на сила, които ще ти позволят да почувстваш увереност в себе си и позициите си.

Твоята мъдрост и разсъдливост ще ти помогнат да постигнеш много повече от прекалената настойчивост и отстояване до последно на собствената си позиция.

Салати, сокове от моркови и маски тази седмица със сигурност ще ти помогнат не само да се чувстваш чудесно, но и да изглеждаш страхотно. За тези, които не могат да се възстановят от бурно прекараната изминала седмица, полезни ще бъдат лично, приготвени козметични маски за лице от пресни или варени моркови.

РАК


Затишие пред буря!

В период си, който се нарича "затишие пред буря". Активни действия и мисли, промяна - всичко е в бъдещето, но сега не е време за това. Всички дейности ще бъдат замразени, нищо няма да се случи, нищо няма да се промени. Не е необходимо да се планира нещо по това време, освен почивка. Така че ще трябва да оставиш всичко настрана и да минимизираш своята активност.

Тази седмица обърни специално внимание на кожата на лицето. Не е изключено, да и` липсват хранителни вещества. Добави една подхранваща маска в седмичните процедури - тя със сигурност ще помогне.

ЛЪВ


Емоционален подем!

В началото на седмица те очаква емоционален подем. Подходящо време за нови начинания, придвижване напред. Но, движейки се по набелязания път, не трябва да забравяш за миналото, пази тила си, така че по време на пътешествието към твоята мечта, нищо лошо да не се случи.

Време е малко да преразгледаш начина си на хранене, ако напълно си спрял да обръщаш внимание на това, което е в чинията ти. Ако продължаваш в същия дух в средата на седмицата ще откриеш, че си добавил няколко килограма. За да предотвратиш това, незабавно изключи от менюто си всички торти, сладкиши и продукти, направени с бяло брашно. Бъди доволен на филийки черен хляб и не се опитвай да ги намажеш обилно с масло.

ДЕВА

Стресов период!

Емоционално стресов период, който може да доведе до сериозно разочарование в хората около теб. Може да откриеш някаква информация (вероятно слухове или преувеличена истината), която да стане повод за тежък размисъл.

По това време по-добре отложи срещите с приятели и други контакти, тъй като твоята позиция и виждания може да станат причина за недоволство. Ако се въздържиш от безразсъдно поведение, впоследствие по-лесно ще сложиш всичко на мястото му.

ВЕЗНИ

Приоритетите са важни!

Началото на седмицата ще те потопи в забавна и весела атмосфера, но истината е, че приятното усещане от общуването с близки и приятели няма да продължи дълго.

Скоро ще възникне ситуация, която ще те накара да се заемеш с напълно приземени дела и да решаваш материални въпроси, поради това ще се наложи да отхвърлиш някои предложения с развлекателен характер .

Не трябва да се притесняваш, че ще развалиш отношенията си с приятели и колеги, сега е нужно да се определят приоритети.

СКОРПИОН

SPA уикенд!

Малка почивка ще ти се отрази добре. Въпреки, че си затрупан от работа, опитай се в петък да оставиш всички задачи и да заминеш някъде извън града. Най-добре е ако целият уикенд прекараш в SPA център. Там ще можеш добре да се наспиш, и да се отпуснеш в масажния кабинет или да поплуваш в басейна. Останеш ли за уикенда в града, се подготви плановете ти да се провалят заради спешна работа.

През този период е добре да се отървеш от някои лоши навици. Благоприятно време е за лечебни, профилактични и изчистващи процедури.

СТРЕЛЕЦ


Лято е!

Лятото е в разгара си. Поради това, е добре да прекарваш повече време на свеж въздух, а не в прашния офис и задушния обществен транспорт. Опитай се тази седмица, да намериш повече свободно време и да напуснеш града! Ще видиш, че цветът на лицето ти след такава почивка ще бъде просто чудесен. Да не говорим за факта, че ще събереш сили за следващата седмица.

Дали ще заминеш или не - във всеки случай, се погрижи да въведеш в менюто си колкото може повече пресни плодове и зеленчуци.

КОЗИРОГ

Финансови сътресения!


През първата половина на седмицата са възможни сериозни сътресения във финансовата сфера. Неочаквани разходи или загуби, така че се опитай да намалиш някои от харчовете си, за да преживееш по-лесно трудния момент.

Трябва да поддържаш положителна нагласа и вяра в бъдещето, тогава ще можеш с минимални загуби да преминеш през този период. Към края на седмицата, ситуацията постепенно ще се стабилизира и ще се появи възможност да се разрешиш проблема с липсата на средства. Ключът е да не се вкараш сам в по-лошо състояние.

ВОДОЛЕЙ

Духовно развитие!

Предстои съзнателно да се откажеш от някои блага, в името на друг човек, както и заради самия себе си и собственото си душевно спокойствие. Възможно е дори просветление. Ще се окажеш в епицентъра на вътрешна борба: от една страна трябва да се ограничаваш заради духовното си развитие, в името на други хора, а от друга – материалните неща и светските удоволствия ще те изкушават с удвоена сила.

Във всеки случай, изборът е твой, и какъвто и да е той, ще имаш полза под една или друга форма.

РИБИ

Лекота в битието!

В момента не е необходимо да решаваш важни проблеми, въпреки че си в отлична физическа, емоционална и интелектуална форма.

Тази седмица е предназначена за решаване на прости неща с прости способи. Всичко трябва да бъде леко. Ако в миналото си бил жертва на нечии лоши постъпки, заради които си изпаднал в депресия, тази седмица настроението ти ще се подобрява и ще видиш на хоризонта по-добри дни. Очакват те промени, не твърде резки, но въпреки това значими. Промяна се очаква не толкова в живота ти, колкото в отношението ти към него и хората около теб – а това е по-важно и значимо, отколкото изглежда на пръв поглед.

 

More from View Sofia

More Astro