Advertisement
 

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Новото видео на Бийонсе съдържа учудващо малко аутфити и всичките скучно булчински...

 

Бийонсе в новото й видео Best Thing I Never Had

Новото видео на Бийонсе съдържа учудващо малко аутфити - само четири - и всичките скучно булчински. Дори Кейт Мос се преоблече повече пъти на сватбата си. В центъра е любимото на певицата бюстие, което участва в две от визиите. Видяхме я по бельо и в булчински рокли - типично за нея, нали? Но тези два кока в стила на принцеса Лея как така попаднаха тук?!

Коментари: 6

K
KissTheSky (2011/07/13 / 23:42)
Единственото, за което не съм съгласна е визията на Beyonce. Предпочитам да я гледам нея, с това великолепно тяло, което тя обаче не натрапва така, както други и с този семпъл грим и прическа, отколкото Lady Gaga или Selena Gomez (в последното си видео, което така и не успях да изтрая до самия край), или някоя друга "звезда", която ...е, да - разчита на изчанчении вместо на глас и елементарен вкус към нещата. А тези гуменки са ...тъжна гледка.
G
gerimad (2011/07/13 / 00:43)
Сигурна съм, че корема на Хайди можеше и без фотошоп. :D
T
Tedinka (2011/07/12 / 22:01)
Суха??? Все едно слушам баба ми... Аня за мен има уникално тяло!
N
nikanika (2011/07/12 / 21:22)
А, и според мен в тая Аня Р. няма грам сексапил, изглежда кокалеста и суха...
N
nikanika (2011/07/12 / 21:12)
Бийонсе изглежда супер секси според мен тук!!! Страхотна е!! Но аз все пак не съм дама и от женска гледна точка може би не е така....Само като я гледам и се наелектризирам!!!
R
Realist (2011/07/12 / 16:18)
О, не, Бийонсе по бельо!! Защо????? С тази фигура? А Хайди Клум пък прилича на кадър, излязъл от курс по фотошоп за начинаещи :Д Гуменките за сватба са нелепи, но пък някак си ми допадат :)) А Аня Рубик изглежда така от кофти-гледната точка на фотографа!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.