Следва

Amazing everyday с Nokia Lumiа

ViewSofia стана на 5! Ето и ПЪЛНИЯ СПИСЪК СЪС СПЕЧЕЛИЛИТЕ в играта за РОЖДЕНИЯ НИ ДЕН

Приятелска обмяна можем да наречем взаимодействието ни през изминалите 5 години до днес. Вие ни давате...

Стил преди 12 години

Скъпи читатели и приятели,

Приятелска обмяна можем да наречем взаимодействието ни през изминалите 5 години до днес. Вие ни давате своята отдаденост и привързаност, а ние отвръщаме с труда си, който всеки ден посвещаваме на вас.

Знаем, че сте жадни за все повече и повече международни модни събития, които да ни напомнят, че и ние сме част от космополитния свят и с много прецизност подбираме най-интересното за вас. Щастливи сме, че имаме честта да бъдем неизменна част от ежедневието на хиляди българи, които оценяват красотата и високата летва, която поставяме сами на себе си.

Благодарим ви, че сте наш коректив през годините и не ни позволявате да се отклоним дори за секунда от високия стандарт, който сме си поставили като медия. Ние знаем, че истинските усещания са все клишета, но все пак ще го кажем – без вас нямаше да стигнем дотук и да имаме силата да вървим напред.

Дълбоко признателни сме на всичките повече от 700 читатели, които ни зарадваха с поздравителни имейли, изненади от всякакъв сорт и искрени честитки.

Силно благодарим обаче на онези, които се потрудиха доста, за да завладеят сърцата на екипа ни, онези, които дойдат лично в офиса с изненади и част от своята положителна енергия във формата на ръчно направени дарове. Както и всички онези, които не успяха лично, заради това, че ни делят километри, но се постараха да ги получим в редакцията.

И така, ние станахме на 5, започнахме 6, и знаем, че всичко си струва, когато някой има енергията да ти го признае.

От всички безброй подаръци и честитки, нашите почерпки не стигат за всички, които го заслужават. След жребий, който е най-честният във всяка игра. Ето и списъка по реда на представянето на подаръците в условията на играта:
 


Перлата в короната! Кашмирено палто тип халат с лисича яка, специален подарък с етикет , от най-новата колекция на марката /благодарим за отзивчивостта на колегите от и отново ги поздравяваме с 60-годешния юбилей/, в цвета на много нежен тъмен шоколад, и със стандартен М размер /42 ит/, на стойност 1640 лева, е нашият подарък за Йорданка Пармакова от Благоевград.



Бюти Blockbuster на Estee Lauder, целият в злато, с две палитри, комплект чеврила, четки и моливи, е специалният подарък за Кристина Янева от Бургас.



Бельото фетиш на Николай Божилов, носено от Лили Коул и Хелена Кристенсен и наградено с първа награда на Triumph Inspiration Award 2010-та отива при Екатерина Павлова от София.

По една бутилка от великолепното шампанско Moët&Chandon, за да полеят празника заедно с нас, получават:

- Вероника Пенова
- Анастасия Байнашева
- Силви Николаева
- Антоанета Владова от Пловдив
- Владимир Стоименов от София




Пълен годишен абонамент за първокласно фризьорско обслужване в салони „Арлет” при един от фантастичните коафьори на София - Григорий Кюлев - Гого получава Неда Василева от София.

Петте невероятни парфюмни аромата отиват съответно при:

Cacharel Amor Amor Forbidden Kiss, 50 ml, който отива - Моника Петрова
Lancome Tresor Midnight Rose - Мая Христова от София
Armani Sport Code - Владимир Иванов
Very Irresistible Givenchy L’Intense Eаu de Parfume, 30 ml - Гергана Стойчева от София
Chanel #19 Poudre Eаu De Parfume, 50 ml - Христина Димитрова от Плевен

Всички победители ще очакваме лично да дойдат да си получат наградите, за да можем да се опознаем по-добре на живо и да усетим приятелският обмен в най-пълна светлина.

Утре пък с най-голямо удоволствие ще публикуваме всички изненади и закачки, както и най-страхотните пожелания, получени в редакцията ни!

За шестте си годинки си пожелаваме 6 пъти повече количества подаръци и благодарни, позитивни хора!

Благодарим за доверието!
 

More Стил