Следва

БЮТИ БЛИЦ: Теодора Духовникова

Превъзходна на 44! Хелена Кристенсен показва красивото си тяло за Elle Испания

Модели като великолепната нестандартна красавица, дошла от Дания, Хелена Кристенсен, истинското съкровище...

Beauty преди 11 години

Модели като великолепната нестандартна красавица, дошла от Дания, Хелена Кристенсен, истинското съкровище на 90-те, сякаш никога не остаряват. Израснали с мечтата по нейното надарено стегнато тяло, продължаваме да копнеем за него и в 2013-та, когато супер моделът е вече на 44, и, сещате се, изглежда повече от прекрасно по бански.

Сесията, която показва мургавата скандинавка с 1/2 перуанска кръв, кралица на красотата и майка на тийнейджър, само по бански в горещи красиви пози, е за испанския Elle, на който феноменалният модел е корица за Бюти изданието.

Предполагаме, че Хелена дължи визията си на споделената в списанието сурова диета, която обаче я лишава само от килограми и отпусната кожа, а не от пълноценен начин на хранене, включваща здравословно меню, активен спорт на открито и най-малко литър вода на ден, но знаем, че не е само това. За разлика от много сегашни примери, супер моделът, който през 91-ва година се превърна в секс символ с клипа на Крис Айзък, а олющеният й черен маникюр - в тенденция, никога не е била слаба като струна, формите й са красиво заоблени, лицето й - запомнящо се, и това е дар.

Пред Elle Хелена споделя мнението си относно закачките на пресата със стила и визията на Ким Кардашян напоследък (тази знаменитост няма задръжки, що се касае до популярност), като защитава половинката на Канйе Уест със следния довод: "Трябва да сме по-толерантни! Момичето е бременно и нищо друго няма значение, защото това я прави изключителна.", са думите на модела, днес дизйнер, фотограф и модна икона, която също така вярва, че жените трябва по-малко да слушаме и повече да гледаме!

И следвайки нейната максима, се наслаждаваме на кадрите по-долу. Безмълвно!




































 

 

More Beauty