Следва

Рита Ора и Келвин Харис се разделиха. Нямат време за любов!

Миро от "Каризма" стана 100 кила

Миро от "Каризма" стана 100 кила...

 

People of art преди 10 години

Като стокилограмов фермер осъмна Миро във видеото към новия си сингъл „Деца”, видяха колегите от „Монитор”. Пищния релеф поп идолът постигна с респектиращо количество дунапрен и специален грим. Негова половинка в режисираната от Жоро Марков лента е щурата Мария Силвестър. „Съвсем спонтанно се сетих за нея и й звъннах. Вика ми „Знаеш ли, че се разделих със Силвестър?”, а аз „Не, не чета вестници.” Но се шашнах, защото за мен те винаги са били идеалната двойка. Много рядко се случва гърнето така да се търкулне, че да си намери похлупака и да стане част от цял сервиз. Говорихме чисто човешки. На следващия ден в сценария зейна дупка за една красива мама. Тя се съгласи да я изиграе и пратих агентката ми да договори финансовите условия”, споделя Миро. „После тя ми звънна с репликата: ”Не знам това момиче какво отношение има към теб, но не ти ще паричките.”

Екранните потомци на Миро и Мария са малчуганите от училището по изкуства „Щастливи деца”. Целия проект на изпълнителя пък подкрепя „Шарената къща – дома за мама и деца”, който дава рамо и покрив на малтретирани, останали без жилище или социално слаби жени. Зад него стоят пастор Иводор Ковачев и жена му Жана, родители на Ангел от X Factor, който нашумя в дует с Моисей. С приходите от школата за изкуства Ковачеви финансират „Шарената къща” и се стараят да намерят подслон с контролиран наем за нуждаещите се.

„Деца” е сниман за два дни в Студио 5 на БНТ, в столичната вила „Виктория” и Design Corner. Като мениджърка на Миро във видеото ще видим и Аксиния, която през последните години се отказа от поп музиката за сметка на фитнеса.

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра