Следва

MTV Movie Awards: Кой какво спечели на тазгодишните филмови награди на MTV?

Коцето Калки официално представи Мартина като своя жена

Коцето Калки официално представи Мартина като своя жена

People of art преди 10 години

Коцето-Калки официално представи майката на сина си Тео като своя жена.
В "На кафе" пеещият стоматолог обяви, че драма със семейното му положение вече няма. С Мартина са семейство и живеят заедно, а със съпругата си Жозефина вече са като брат и сестра. Въпреки това двамата не са разведени.

 
Жозефина и Калки, когато все още бяха заедно

Пианистката Мартина Табакова заяви, че е почитателка на Коцето от 5-годишна, но не знаела, че е женен, когато се запознала с него. Научила малко преди да забременее с Тео.

Дълго време музикантът балансираше между двете жени. Наследникът на Калки - Тео, вече е на 3 години. Съпругата му, с която нямат деца, трудно приемала деликатната ситуацията и след раждането на детето двамата ходели на психолог.

За Коцето обаче проблемът беше, че Мартина живееше край морето и на него му се налагаше твърде често да пътува дотам. "Да балансираш не е лесно. Ако някога сте карали водни ски, бихте могли да си представите. Има опасност да потънеш, да паднеш напред или назад. Трябва да следваш много бързо това, което ти предлага животът", сподели Коцето преди година.

Сега Мартина вече се е нанесла при него в София, а Жозефина, след 30 години брак, подрежда наново живота си, допълват от БЛИЦ
 

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра