Следва

Четиво в четвъртък: "Двоен гимлет" от Мариана Царкова

От любов към големия екран: какво ново в киното в заглавия и трейлъри

Отново е време е за кино, за много кино...

Movies & TV преди 9 години

Отново е време е за кино, за много кино! Насладете се на една незабравима есен с най-доброто от големия екран. Тук са новите заглавия, които съвсем скоро ще са достъпни и у нас. А ако сте забравили да си припомните какво още предстои, направетe го тук (Trailer1, Traile2, Trailer3, Trailer4) и се пригответе за много изненади, защото... както казахме, е време за кино.

"You’re Not You"

Актьорите: Хилари Суонг, Джош Дюмел, Марша Гей Хардън, Джейсън Ритър, Али Лартър, Лорета Девина, Еми Росъм

Режисьорът: Джордж К. Улф

Сюжетът: „You‘re Not You”, разказва за прочута пианистка, която е поразена от факта, че ѝ поставят диагноза ALS и наема за свой асистент една странна, но очарователна девойка (в ролята Еми Росъм).

Премиерата: 10 октомври 2014

"The Judge"

Актьорите: Робърт Дауни-джуниър, Робърт Дювал, Били Боб Торнтън, Вера Фармига, Винсънт Д’Онофрио, Мелиса Лио, Дакс Шепърд, Лейтън Мийстър, Балтазар Гети, Дейвид Кръмхолдс

Режисьорът: Дейвид Добкин

Сюжетът: Филмът разказва за арогантния адвокат Ханк Палмър (Дауни), който се завръща в родния си град за погребението на майка си, където открива, че баща му (Дювал), известен съдия, с когото не си говорят от години, му предстои дело за убийство, в което той е обвиняем. Ханк се нагърбва със задачата да открие истината и да защити баща си, въпреки все още съществуващите „демони” от миналото между него и семейството му.

Премиерата: 10 октомври 2014

"Отрова за мишки или как да си направим банка"

Актьорите: Петър Върбанов, Бисер Маринов, Николай Йовин, Иван Панайотов, Петър Генков, Лора Декова, Деян Георгиев

Режисьорът: Константин Буров

Сюжетът: Годината е 1988-ма. Пламен е осъден и изпратен в трудововъзпитателно училище за извършване на кражба. Там се запознава с Гудата, Смока и Черньо. Четиримата заедно продължават по пътя на кражбите.

1989 г. Комунизмът в България рухва и цялата политическа система се променя. Използвайки придобитите умения от незаконната си дейност, младежите влизат в новия за тях свят на бизнеса. Оказва се, че в него опитът на четиримата е от изключително значение и скоро те започват да реализират сериозни бизнес успехи. Пред тях изниква въпросът – „А оттук накъде?” Решават, че няма нищо по-престижно и печелившо от това да притежават банка. И реализират своя план...

Премиерата: 17 октомври 2014

"Най-доброто в мен" ("The Best of Me")

Актьорите: Мишел Монаган, Джон Тени, Каролайн Гудол, Скайлър Фиск, Люк Брайси, Джералд Макрейни, Лиана Либерато, Джеймс Марсдън, Иън Нелсън, Себастиян Аркелъс

Режисьорът: Майкъл Хофман

Сюжетът: "НАЙ-ДОБРОТО В МЕН" разказва за изпепеляващата любов, която пламва между Доусън и Аманда – двама тийнейджъри, които живеят в абсолютно различни светове. В далечната 1984 г. те се запознават в училище и привличането се оказва по-силно от всички сили, които са против тях... До момента, в който богатото семейство на Аманда се намесва.

Двадесет години по-късно двамата се връщат в родния си град. И двамата са поели по своя път, но животът им не се е стекъл, както са очаквали. Нито единия от тях не може да се похвали с пълно щастие. Едно нещо обаче не се е променило – любовта помежду им. Съдбата им предоставя втори шанс да се изправят срещу силите, които са ги разделили десетилетия по-рано. Колко е силна любовта между Аманда и Доусън, след като веднъж вече не е оцеляла? Ще намерят ли сили да се изправят срещу всичко и всички.

Премиерата: 17 октомври 2014

"Men, Women & Children”

Актьорите: Ема Томпсън, Адам Сандлър, Дженифър Гарнър, Джуди Гриър, Кейтлин Девър, Розмари ДеУит, Ансел Елгърт, Дийн Норис, Дж. К. Симънс, Денис Хайсберт, Елена Кампоурис

Режисьорът: Джейсън Райтман

Сюжетът: „Men, Women & Children” разглежда и наболели социални теми като културата на видео игрите, анорексията, изневярата, желанието за слава и непрекъснатото разрастване на „вредните” материали в интернет.

Премиерата: 17 откомври

More Movies & TV