Следва

Джейми Дорнан няма да се върне за продължението на “Петдесет нюанса сиво”

"Сподели книга с Приятел", страхотната инициатива на ViewSofia във Facebook стартира от днес

Има точно 90 дни до 24 май и в името на един от най-хубавите национални празници, за четвърта поредна година, ViewSofia подновява страхотната си и изцяло авторска инициатива "Сподели книга с приятел" във Фейсбук...

Books преди 9 години

Има точно 90 дни до 24 май и в името на един от най-хубавите национални празници, за четвърта поредна година, ViewSofia подновява страхотната си и изцяло авторска инициатива "Сподели книга с приятел" във Фейсбук.

След успеха на кампанията през изминалите три години, с помощта, на която раздадохме над 200 страхотни нови и хитови заглавия в чест на Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост, инициативата продължава с пълна сила и през 2015-та. С благодарности към партньорските издателства, заради които е възможно това да се случи - Colibri, Enthusiast, Хермес, Кръгозор, Бард, Жанет 45, Изток-Запад, Еднорог, Емас, отново тръгваме право към целта си - повече книги за повече приятели.




Абсолютно готови сме и тази година да преоткриваме вълшебството на приятелството и книгите във всичките им форми заедно с теб, затова не пропускай да подариш достоен подарък на свой близък човек, като следиш редовно Facebook страницата ни от днес чак до 24 май. Всеки ден ще ти предлагаме различни заглавия, а ти просто трябва да избереш най-подходящото, което да споделиш с твой приятел. Защото книгата винаги е била чудесен, интелигентен и добър подарък. Мъдър съветник, източник на ценности и емоции и нещо, което няма как да те остави равнодушен. 

Сподели книга с приятел още днес! "Някога пак" от Даян Кийтън можеш да видиш ТУК!

 

More from View Sofia

More Books