Следва

Пепеляшки ООД

Иги Азалия призна за силикона в гърдите си

Едно нещо трябва да й се признае на Иги Азалия - тя е изключително честна...

People of art преди 9 години

Едно нещо трябва да й се признае на Иги Азалия - тя е изключително честна, или поне това демоснтрира в последното видео интервю, което даде за Vogue. Австралийката с пищни форми призна, че всички спекулации относно бюста й са верни и преди няколко месеца тя е уголемила гърдите си наистина.

"Отдавна съм взела решението, но чак сега го направих. И това не е някаква тайна! Просто ми писна да пришивам подплънки на всичките си сценични костюми и винаги да трябва да нося бельо, което да увеличава изкуствено гърдите ми на снимки."



Въпреки че Азалия публично разказа за своите импланти, тя настоя, че хората трябва да харесват телата си, каквито и да са те. Самата тя е преминала през много периоди на съмнение, в които всички й казвали, че трябва да отслабне и да оперира носа си, но сега се чувствала отлично с това, което е!

Дори по този повод Иги реши да напусне демонстративно Туитър, след като хиляди антифенове я нападнаха за целулита, който има на задника си. Ужасена от това колко критично хората се отнасят към портокаловата ѝ кожа, тя се сбогува със социалната мрежа с думите:  „Интернет е най-грозното отражение на човешкия ум”.

И сме склонни да се съгласим с нея, защото, въпреки че всички се стремят към по-добър външен вид, наистина е абсурдно цялото женско тяло да бъде осъждано или категоризирани като несъвършено поради съвсем нормално човешко явление.

 Още 15 знаменитости в битка с "портокаловата кожа" >>>

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра