Следва

През седмицата ще видим... Или най-интересното в афиша на града 13 - 19 юли

(S)pаcings: Пространствата, в които историите живеят

Пространствата. Между идеите и хората. Между фантазията и реалността. Между това, което е създала природата и това, което е създал човекът...

Viva 4 U преди 8 години

Пространствата. Между идеите и хората. Между фантазията и реалността. Между това, което е създала природата и това, което е създал човекът. Отстоянието между двата края на линейните проекции е запълнено от истории, които жадуват да бъдат разказани.



Двама фотографи откриват начин тези истории да заживеят собствен живот, като се запечатат на лентата им.

Майкъл Хюи оставя вещите на бита да разкажат историите, които хората са създали около тях, с тях, чрез тях.
Кели Сена задълбава в мрачните страни на човешкото съзнание. Тя обикаля затворите и се среща с обвинени в екотероризъм граждани с един единствен въпрос: кой е тяхният личен оазис? И после го посещава. И заснема.
Без излишни емоции и сантименталност. За да чуе неговата история и да я остави да се слее с тази, на която е станала свидетел преди това. 



Фотографиите им са разкази в композиционни форми, от които настръхваш. Достатъчно е да се отделят няколко секунди вторачване в тях, за да се изключи светът наоколо и образите и картините да изплуват.
Да заговорят.
Да зашептят.
Да разказват.

Истории. Човешки.
 
Изложбата може да се посети до 30.07 в пространството на VIVACOM ART HALL.



Най–висока средна скорост за сваляне (download) за 4G мрежа от януари до септември 2017 г. и Speedtest награда за мобилна мрежа за първите шест месеца на 2017 г. Резултатите се основават на анализ, проведен от Ооkla чрез Speedtest. За повече информация: www.vivacom.bg.

 

More Viva 4 U