Следва

Ася Методиева се сбогува със зрителите на БНТ

Поредна раздяла! Гуен Стефани и Гевин Росдейл също се развеждат

Сродните души и кармичните връзки в Холивуд не са това, което бяха...

People of art преди 8 години

Сродните души и кармичните връзки в Холивуд не са това, което бяха. След като се простихме с една от любимите ни двойки в лицето на Бен Афлек и Дженифър Гарнър преди дни, а вчера с прискърбие разбрахме за раздялата на Джулия Робъртс и Даниел Модър, днес сме изключително тъжни, защото една от най-красивите, стилни и непоклатими звездни двойки също си отиде.

Съвсем официално, американската певица Гуен Стефани и британският китарист Гевин Росдейл са подали молба за развод след близо 13 години брак. Говорителката на съда в Лос Анджелис каза, че Стефани е подала молба вчера, а Росдейл е депозирал отговор след нея.

Певицата е изтъкнала като причина за разрива непреодолими различия със съпруга си. Двамата родители искат общо попечителство над трите си деца - Кингстън, Зума Неста Рок, Аполо Бауи Флин.

Гуен и Гевин се ожениха през септември 2002 г. Първото им дете се роди през 2006 г., а най-малкият им син Аполо Бауи Флин е на годинка.

Стефани, която доби популярност като вокалистка на група No Doubt, е съдия в музикалното предаване на телевизия NBC - "Гласът". Росдейл е бивш фронтмен на рокгрупа Bush.

През февруари в интервю за "Космополитън" американската певица изрази учудването си от продължителния си брак:

"Ние преминахме през толкова много неща, направо е чудо, че останахме заедно толкова дълго време".

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра