Следва

ТрендЪТ: Готик устните! Уау!

Перфектна всеки ден, всеки миг. С ароматната серия 365 Daily Care на SNB

Имаш цели 365 дни всяка година, за да сияеш...

Body преди 8 години

Имаш цели 365 дни всяка година, за да сияеш


Казват, че ръцете на една жена са нейната визитна картичка – красиви и меки. Абсолютно вярно! Но нека бъдем още по-конкретни. Кожата на една истинска дама е съвършена, обгрижвана и красива, и никоя от вас не трябва да прави компромис в това отношение.

А перфектната кожа е точно онази – здравата, сияещата, ароматната.

Подборът на козметика за кожа е изключително важен, за да можеш да полагаш нужните грижи за себе си всеки ден и ти много добре знаеш това. И не, не е достатъчно да обръщаш внимание само на ръцете си, ти трябва да обичаш цялото си тяло!



Любимите на всички Стар Нейлз - България отдавна са доказали колко много ги е грижа за теб и твоите женски ръце. Но те не спират дотам! Сега са помислили за всеки инч от нашата кожа, за да можем лесно и бързо да даряваме ежедневен еликсир за красота на тялото си.

Новата серия 365 Daily Care на SNB е козметика, напълно подходяща за всеки тип кожа. Нека си подарим пълна грижа, абсолютно всеки ден от годината, независимо дали е лято или зима.

Изборът е богат – почистващ лосион за ръце, крем за ръце и душ гел. Но още не си чул най-хубавото! Ще ухаеш на плодове и цветя. Защото в съдържанието на всички продукти от серията има свеж сок от чудотворния плод - арония.



Свежият сок от арония е най-добрият приятел на кожата, защото подобрява еластичността й, успокоява я и я пердпазва от агревивното влияние на околната среда.

Кремът за ръце съдържа прекрасните масла от жожоба и арган, които ще ги подхранят и овлажнят. Душ гелът е много деликатен, почти не образува пяна и почиства без да изсушава кожата, понеже в състава си няма сол и други агресивни съставки. Така ежедневната употреба на продукта става истински ритуал за красота и свежест. А почистващият лосион за ръце със своите компактни размери лесно намира място в дамската ни чанта и остава там завинаги, след като се уверим в свойствата му. Почиства кожата от замърсявания по всяко време, където и да се намираме. 

И понеже сме нетърпеливи, първи споделяме с вас, че скоро предстои обогатяване на серията с два нови продукта – 365 Боди лосион със сок от арония и 365 Боди скраб с арония. А нежният като балсам душ гел ще бъде в още по-голяма опаковка за повече грижа и наслада с всеки душ.

Серията 356, няколко продукта, които правят дневните ни ритуали за красота удоволствие. Създадени само за истински жени!
 

More from View Sofia

More Body