Следва

Dare U – С червилата на Риана

Когато целият звезден блясък е в ръцете ти. Или красивата философия на Star Nails

Как очакваш да получиш най-прекрасния годежен пръстен на света, когато не полагаш старание и ръцете ти да са не по-малко бляскави?

Nails преди 8 години

Вярваш или не, но голям процент от мъжете са готови да се откажат от една иначе привлекателна жена, ако тя има кофти ръце и зле поддържан маникюр. Може да прекарваш часове във фитнеса и да се подлагаш на изтощителни диети, за да постигнеш идеалните извивки, но накрая Той може пак да не ти се обади, само защото не е харесал ноктите ти. Има логика, защото какво са ръцете – истинската визитна картичка за една уважаваща себе си секси дама. Подаваш ръка и още от първото докосване Той може да усети има ли химия между вас или е само празен флирт. Освен нежност, ръцете могат да будят и желание за страст и целувки. И не на последно място, как очакваш да получиш най-прекрасния годежен пръстен на света, когато не полагаш старание и ръцете ти да са не по-малко бляскави? Но не унивай! На помощ ще се притекат професионалистите от Star Nails Bulgaria, които се грижат за нас и нашата визитна картичка – ръцете, вече толкова много години!

Началото

Стар Нейлз-България започват своя път първоначално като вносители на американската компания с идентично име. Залагайки на качеството и автентичността, с времето те започват собствено производство, ребрандирайки до някаква степен името. Star Nails става Стар Нейлз-България, а SNB Proffesional – втората регистрирана марка, създадена ексклузивно за артикулите собствено производство.



Малко хора знаят, но изкуственото удължаване на ноктите е било съвсем непознато по нашите ширини, докато именно те не въвеждат ноктопластиката на българия пазар. Днес, 24 години по-късно, SNB Professional предлага висококачествени продукти за маникюр, педикюр, ноктопластика, козметика за ръце и тяло и аксесоари за поддръжка. Богатият им асоримент покрива всичко необходимо за изкуствено създадените нокти – професионални UV гелове, акрилни системи, лепила. Можем да намерим електрически уреди за маникюр и педикюр и всички необходими инструменти и продукти за оборудване на професионални козметични салони. Арт-декорацията също не е забравена, асориментът включва всичко от четки, аксесоари, пили за нокти, Art UV гелове, разтворители, до продукти за грижа за нокти и терапии за ръце и тяло. Брандът предлага на почитателите си една наистина богата гама от нюанси лакове за нокти и разтворими гел лакове.


Екипът на Стар Нейлз- България

От създаването си до днес продуктите SNB Professional се радват на непрекъснато растящ интерес от страна на клиентите. Те са представени на редица международни и национални изложения, част от които са InterCharm Moscow, Cosmoprof Worldwide Bologna, Beautyworld Japan, Arena Professional Sofia, „Арена на красотата“ София, „Фестивал на красотата“ Пловдив и много други.

Всички, желаещи да се занимават професионално с красота, могат да се запишат в техния Център за професионално обучение, чиито курсове дават възможност за придобиване на професионални умения по маникюр, педикюр, терапевтичен педикюр, ноктопластика, дизайн и ръководене на учебна дейност по изброените специалности.


Веси Бонева, официалното реклмно лице на SNB Professional

Концепцията на марката залага на висококачествено производство, голямо разнообразие, въображение и търпение за всеки един продукт. Особено внимание се влага на съставките с чист и натурален произход. 

А ето и какво ни разказва, за това как се е появила Стар Нейлз-България, една от създателките на бранда Емилия Динкова:

V. S.
Как се раждат най-добрите идеи?
Е: Лесно, стига опитът да срещне вдъхновението в добър екип с желание да действа.

V. S. Кое Ви вдъхновява при създаването на нови серии, клиентите и техните предпочитания, модни тенденции?
Е: Предпочитанията и желанията на клиентите ни в България и по света провокират въображението и ни вдъхновяват в разработването на нови продукти и серии. Разбира се, постоянно следим и световните тенденции в сферата на красотата. Участваме в много международни изложения, където имаме възможността първи да се докоснем до всичко ново с света на козметиката и в частност до последните тенденции при професионалния маникюр и педикюр. От модните тенденции черпим вдъхновение най-вече когато работим върху нова колекция лак за нокти или подготвяме нови цветове гел-лак. В днешни дни маникюрът е част от „модни аксесоари“, с които дамите подчертават стила и женствеността си.

V. S. Как се появява на бял свят един нов продукт?
E: Иска ми се да кажа, че всичко се случва лесно и бързо, но истината е, че не е така. Между 8 и 10 месеца, а понякога и повече от година е времето, което стои между първоначалната идея за един нов продукт и неговото пускане в продажба. Детайлите са много. Най-напред се оформя и изяснява концепцията на продукта, след това се прави първоначалният подбор на съставки, към който ние сме изключително взискателни. Следва най-трудната част - избор на аромат. Ще цитирам класическата фраза: По вкус и по цвят няма приятели.В тези моменти дебатите в офиса са страховити. После идва прецизирането на формулата и тестовете, за да се установи дали полученият продукт отговаря на концепцията. Докато всичко това се случва,се прави дизайн на етикети и накрая, след като всички парченца от пъзела са събрани, се стартира с производството на продукта.

V. S. Как се прокарват иновативни идеи на родна земя?
Е: Хората в България са любопитни и до голяма степен отворени към новото. Ако един бранд успее да им предложи иновативен продукт, който да ги впечатли с качество и резултат, който да ги улеснява и да им създава допълнителен комфорт, то те са склонни да му се доверят и да използват иновацията. Истината е, че преди повече от 20 години Стар Нейлз беше първата компания, която предложи на жените у нас изкуственото удължаване на нокти. Ние за първи път въведохме в употреба понятието „ноктопластика“ – такава дума не съществуваше преди това в България. От тогава до сега виждам, че жените не са спрели да опитват новото, напротив – посрещат с интерес иновациите в сферата на маникюра и педикюра и се възползват от тях.

V. S. Кой е вашият личен фаворит в продуктите на компанията?
Е: Отговорът на този въпрос е труден. Нещо като да кажа кое от децата ми е по-любимо. В годините се наблюдава следната тенденция: ако аз много харесвам даден продукт, той не се продава много добре, вероятно защото съм привърженик на продуктите с естествен аромат. Такъв пример е Крем-гел за ръце и тяло Rosa Damascena.

V. S. Защо Star Nails, стои ли някаква история зад името?
Е: Ако се върне времето назад 24 години, това е първото, което бих променила. Както се казва не е важно какво говорят за Вас важно е да не Ви сбъркат името. При нас, ако някой правилно го произнесе и в допълнение го изпише правилно, получава специална награда. Това, разбира се, е в кръга на шегата.Компанията започна търговска дейност като дистрибутор на американския лидер на пазара през 1993 Star Nails. Ето защо просто се регистрирахме като Стар Нейлз – България. През годините се преориентирахме към собствено производство, но си запазихме името, което бяхме градили с много труд и се гордеем с него. Когато излязохме на международния пазар, всички се объркваха и ни асоциираха с американската компания. Това беше основната причина да създадем бранда SNB - кратка версия на Star Nails Bulgaria.

V. S
. Какво ново да очакваме в най-скоро бъдеще от марката, издайте ни някоя тайна?
Е: Усилено работим по пролетната колекция лак за нокти SNB Professional. Съвсем скоро ще я видите. Подбрали сме прекрасни, свежи, пастелни цветове, които носят онзи дух на радост и младост, типичен за пролетта. Създаваме четири специални продукта, с продажбите на които ще подкрепим инициативи за БОРБА С РАКА НА ГЪРДАТА в партньорство с фондация „Една от 8“. В по-далечен план подготвяме нови продукти в линията фреш козметика със сок от арония. В бъдеще ще добавим продукти и с други полезни за кожата на ръцете и тялото съставки. Голямо внимание обръщаме на съставките с натурален произход и със сигурност ще изненадаме клиентите си отново с добра находка.
 

More Nails