Следва

Тейлър Хил - Новата посланичка на Lancôme

Когато целият морски бриз е в ръцете ти

Времето е цветно, лежерно, почивно и слънчево...

Nails преди 7 години

Времето е цветно, лежерно, почивно и слънчево. Скоро стягаме багажа и се запътваме към вечното синьо. Най-летните от всички цветове са светли, пастелни и предизвикателни. Маникюрът ни е в тон със сезона и си го спретваме у дома. Благодарение на професионалната грижа на SNB Professional можем да се позабавляваме с приятелки, преди да сме стегнали куфарите за път.

 

Последната колекция, която носи лятното име БРИЗ, съдържа светли, наситени тонове и ни е доста трудно да се въздържим да не ги изпробваме всичките. Но в крайна сметка се спираме на това ментово изкушение, което ни кара да се усмихнем само като го погледнем. И понеже розовото си е розово, а ние сме момичета, взимаме два тона и ги комбинираме. Все още е тренди да имаш повече от един нюанс на ноктите си и това чудесно ни устройва.



Приятелки, куфар пълен с рокли, стайлиш маникюр и усмивката ми - всичко е налице! Готова съм за едно вълнуващо лято, за море, за спомени отвъд клишето. Готова съм за нови хоризонти. А ти, готова ли си?

More from View Sofia

Скули, любов моя! 7-та начина да направим лицето тънко

Face преди 2 години

Разтърсихме се има ли начин на лицето първо да му проличи, когато правим диета. Има, оказва се, но на помощ задължително се притичат и някои техники, които помагат за премахване на подпухналостта и мастните натрупвания, за един наистина красив контур 

"Свалих 3 сантиметра от талията си": Лена Перминова откровено за абдоминопластиката

Celebrity beauty преди 3 години

Бел.ред. Диастазата (duastasis recti) представлява раздалечаване на двете половини на правия коремен мускул (rectus abdominis), което може да достигне 2,5см и повече на ширина. Получава се в резултат на разтягането на Linea Alba (букв. бяла линия) – тънката бяла подкожна ивица, разделяща правия коремен мускул. Може да се прояви по цялото му протежение или само частично, на места.

More Nails