Следва

Чисто новият Mellow Music Festival. Идеи, места и герои

Дневникът на един Urban блогър

Като говорим за блогъри, оказва се, че най-четеният български блог, който произлиза от мислите на младо момиче...

Books преди 14 години

Да имаш свое собствено местенце във виртуалното пространство, което приятели и понякога напълно непознати да посещават от време на време, не е просто хубав начин да убиеш скуката. Или поне само в началото.

После ти става нещо като зависимост да освобождаваш душата си от всекидневните отпадъци. А рециклиращата фабрика сме ние, които четем и се опитваме да разпознаем себе си в някоя от хубавите истории на скрития зад блога си мистериозен "пич".



Като говорим за блогъри, оказва се, че най-четеният български блог, който произлиза от мислите на младо момиче, нарекло себе си Milla Micoff, е Urban Jungle.

Нещо като дневникът на Бриджит Джоунс, но без чипса, цигарите и боя между Хю Грант и Колин Фърт.

За милата Milla щастливият край обаче е като този на Кари Брадшоу, но си приличат само по факта, че историите и на двете героини се превръщат в хубав сюжет за книга.

Снощи присъствахме на това явление. И сме приятно изненадани от отличните упражнения по стил на 22-годишната Мила, събрани в първата й книга, наречена, разбира се, „Urban Jungle”.



И беше хубаво! Никакви помпозни литературни четения, просто парти, място на което се бяха събрали изключително много хора - известни и не чак толкова - за да поздравят Milla за успеха й. И ние също!

Dj Clipper се грижеше за поп-арт атмосферата, а SofiaStreetStyle днес е пълна с млади и интересни градски хора. Благодарим ти, Milla.

Книгата “Urban Jungle” на Milla Mikoff е вече в книжарниците.
 

More from View Sofia

More Books