Следва

Супер продуктът сух шампоан с овес на Klorane е тук в лимитирана серия

Trend Report: Черешови устни

Червени страсти ще обладават есента на 2011-та. Устните в череша, малина, грозде или други червени оттенъци са...

Hair преди 12 години

Червени страсти ще обладават есента на 2011-та. Устните в череша, малина, грозде или други червени оттенъци са сред най-добрите бюти тенденции за сезона, защото колкото и да сме луди по чистото лице и колкото и секси да звучат голите устни, червеното е кулминацията на един перфектен аутфит пък било то денем или нощем.

Червеното червило фокусира вниманието върху ревютата на Gucci и Missoni есен-зима 2011/2012 най-вече поради един необикновен трик, който ние искаме веднага да пробваме - устните на моделите красиво преливат от по-тъмно към по-светло червено, гениална хрумка на майсторите гримьори.

Цветовете са два и оформят красив триизмерен ефект върху устните, който прилича на шепа череши, огрени от слънцето.

Най-хубавото е, че има начин да го направиш сама, макар и с малко познания по грим. Трябват ти червило в твоя червен цвят, молив един или два нюанса по-тъмен и един в цвета на червилото. Контурът на устните се очертава след нанасяне на стика с молива в по-тъмния цвят, после размазваш леко с пръсти по горната и долната устна като внимаваш двата цвят да се преливат красиво един в друг.


Gucci есен-зима 2011/12

Ако се нуждаеш от корекция, с молива в цвета на черилото нанеси малко по вътрешната част на долната устна, после пак с пръсти размажи все едно рисуваш с маслени бои върху платно.

И за да се получи точно толкова красиво, колкото при Gucci, лицето трябва да е чисто, тенът приятно изравнен с подходящия фон дьо тен. И без руж може, но ако има нужда да очертаеш скулите, избери такъв в неутрални цветове. Спиралата с удължаващ ефект е задължителна - очите не бива да отстъпват вниманието на устните.


Missoni есен-зима 2011/12

Но най-важното правило на червеното червило си остава - бели като сняг зъби. Ние обаче, както се очаква от нас, сме помислили и за това с последния ни летен конкурс Снимай 5 от най-любимите ти бели неща, а за да имаш възможност да участваш, удължихме срока до 21 август. Наградата е бяла усмивка от един от най-добрите стоматолози в София Д-р Павел Панов>>
 

More Hair