Следва

Пълнени чушки по гръцки

Седмичен хороскоп - 19 - 25 септември

Астропрогнозата за седмицата предупреждава да избягваш изясняване на всякакви отношения, особено любовни...

Astro преди 12 години

ОВЕН

Мълчанието е злато!


Астропрогнозата за седмицата предупреждава да избягваш изясняване на всякакви отношения, особено любовни. Сега си в ситуация, когато мълчанието е злато. Имай търпение и уважение към материалния си резерв, финансите сега са оскъдни. Но в приятелската сфера периодът е добър. Може да разшириш кръга си от познати и да намериш съмишленици сред Водолеите. Очаквай приятни новини от далеч.

ТЕЛЕЦ


Обещания не давай!


Давай обещания само в тези случаи, когато си сигурен в собствените си способности и възможности. В поредицата от бизнес дела и битови проблеми, не забравяй да си почиваш. Сега е времето, когато заниманията със спорт и посещенията на плувен басейн не трябва да се подценяват. За самотните представители на знака има голяма вероятност да срещнат сродна душа и важна роля в това може да изиграе някой Лъв.

Подходящ период за козметични процедури - лицето ще изглежда по-привлекателно, ако му отделиш малко повече внимание. Посети козметичен салон - масаж, почистване, разнообразни маски освежаващи кожата. Може да се заемеш със себе си у дома, но резултатите ще бъдат по-малко впечатляващи.

БЛИЗНАЦИ


Нещо ново!

Тази седмица ще се радваш на мир и хармония, ще бъдеш в състояние да оправиш отношенията си с роднини, както и да подобриш финансовото си състояние. В живота ти стремително ще нахлуе нещо ново. То може да бъде ново чувство или нова вид дейност. Но без значение как външно ще бъде оформена тази новост, ще доведе до стабилизиране на твоето положение и подобряване на атмосферата около теб. Силите, които ще се появят в теб още в началото на седмицата, рационално използвани, могат да ти донесат всичко необходимо в живота.

РАК

Седем пъти мери, веднъж режи!


Оптимистично настроение, което се разпространява не само на околните, но дори и на обстоятелствата - всичко се решава бързо и лесно. Два пъти мисли обаче преди да направиш определена покупка. Има голяма вероятност да станеш притежател на скъпоструващи, но ненужни неща. Внимавай с храната и ограничи заведенията за обществено хранене. Не влизай в спор със Стрелец!

ЛЪВ

Животът ти е проявление на ума!


В живота ти постепенно настъпват промени. На първо място това се отнася до вътрешния ти свят и възприятието на случващото се наоколо. Едва след това ще започне да се проектира върху конкретни събития.
На този етап ситуацията изглежда малко негативно за теб, особено в сферата на отношенията с другите. Тук са възможни конфликти, разногласия и различни противопоставяния. Затова на този етап, ще е най-добре, ако сведеш до минимум външните контакти и отделиш време за себе си.

ДЕВА

Самотата убива!


Постарай се да не оставаш за дълго в самота – има вероятност от депресия. Но в компанията на близки и приятели, дори колеги, ще разцъфтиш и дори може да станеш център на внимание. В професионалната сфера е възможна съществена промяна в дългогодишна и привидно непоклатима ситуация. Едно пътуване до приятел, роден под знака Риби, ще ти донесе положителни емоции.

ВЕЗНИ

Бъди нащрек!

Въпреки факта, че тази седмица може да те завладеят нови чувства, романтика и желание за забавни запознанства, ще ти са необходими повече внимание и бдителност. Сам по себе си периодът не е лош и ти наистина може да направиш полезни и интересни запознанства, но известно лекомислие и непоследователност, характерни за теб сега, може да доведат до негативен резултат. Бъди на щрек, действай разумно - това ще ти позволи да заобиколиш капаните в живота.

Седмицата е подходяща да се погрижиш за тялото си. Преди лягане взимай вана, в която добавяй ароматни и овлажняващи масла - такива процедури ще направят кожата гладка и ще ти позволят да се отпуснеш и по най-добрия начин да се подготвиш за здравословен сън.

СКОРПИОН

Улесняващи обстоятелства!


Звездната обстановка е такава, че възникват обстоятелства, позволяващи да се насладиш на улеснение и успех при изпълнението на задачите си. Хората и ситуациите, с които ще се сблъскаш, ще бъдат напълно съвместими с теб или поне няма да имат негативен характер и няма да попречат на щастието ти или на безпрепятственото постигане на твоите цели.

Между другото, гости сега е по-добре да не каниш. Тази седмица е добре да посветиш свободното си време на себе си: вани с ароматна пяна, подхранващи маски, вкусни ястия само по твой вкус.

СТРЕЛЕЦ

На ръба!


Вътрешният ти свят е на ръба на пропастта. От една страна се нуждаеш от спокойствие и усамотение – има много нерешени въпроси, свързани с емоциите, чувствата и желанията ти. А за да разбереш себе си, трябва да останеш насаме. От друга страна си заобиколен от удоволствия и празнична атмосфера, което не ти позволява да скучаеш. Външно може да изглеждаш много щастлив и весел, но вътре те глождят проблеми и несигурност. Тази ситуация е изключително опасна и може да доведе до отрицателни последици, срив и рязко влошаване на отношенията с околните.

Звездите препоръчват да предприемеш пътешествие. В идеалния случай със собствената си кола, но може и да наемеш автомобил. В това пътуване е малко вероятно да се сблъскаш със сериозни препятствия – късметът ти ще бъде просто страхотен. Ще получиш само положителни емоции и ще релаксираш много добре.

КОЗИРОГ

Желание за промяна!


Направи ревизия на гардероба си. Има голяма вероятност да не си харесаш нищо за носене, а тепърва предстои - студено. Добър период за забавление и присъствие на различни тържества. На едно от тези събития имат шанс да завържеш обещаващо професионално запознанство, най-вероятно с някой представител на знака Дева.
Тази седмица е възможно да почувстваш желание за промяна на прическата или цвета на косата в необичаен цвят. Звездите те съветват да не се ограничаваш само със смяна на имиджа, а да се заемеш и с по-интензивни грижи за косата си. Маски, кремове, балсами, подхранващи и овлажняващи шампоани - на всичко това сега трябва да обърнеш внимание. Но средствата за къдрене трябва да се използват с повишено внимание и в никакъв случай да не се злоупотребява с тях!

ВОДОЛЕЙ

Не си прави прибързани изводи, не е това, което изглежда!


През следващата седмица се постарай да не правиш прибързани изводи, разгледай ситуацията от различни ъгли и след това прави оценка. Дългосрочен работен проект най-накрая ще донесе осезаеми ползи, от които ще бъдеш удовлетворен. Добро време да планираш пътуване, да проведеш оздравителни процедури.

РИБИ

Въпроси от всекидневието!


Обърни внимание на здравето си и начина на хранене. Откажи се от мазната храна и алкохолните напитки. Ако си сигурен в любовния си партньор, тогава може спокойно да обсъдиш с него плановете си за бъдещето. Не пренебрегвай грижите за по-възрастните си роднини, особено родените под знака на Близнаци. В работната сфера относителна стабилност.

 



На 20 септември, 1934 година е родена прелестната кино икона София Лорен, вдъхновила много режисьори, дизайнери и актриси. Печели "Оскар" за "Чочарка" през 1961-ва, а през 90-та отново взима американската награда за цялостно творчество. Именно италианската актриса е нашето вдъхновение за следващата седмица.

More from View Sofia

More Astro