Следва

Trend Report: На голо и през есента

Just like this: Емануел Алт в 5 точни бързи стъпки

Стилът й е лесно разпознаваем и като нейна визитка. Изключително прост за постигане като съставки, но труден за носене от всеки, точно поради предната причина.

Shopping преди 12 години

Стилът й е лесно разпознаваем и като нейна визитка. Изключително прост за постигане като съставки, но труден за носене от всеки, точно поради предната причина.

Най-често нейният аутфит се базира на основните дрехи във всеки гардероб - нищо излишно, нищо прекалено, дори понякога съвсем недостатъчно, но толкова й отива, че не можем да си я представим в дрехите на Анна Делло Руссо, например.

Харесваме лекота, която носи излъчването й, затова ти показваме как с точно пет шопинг стъпки, които освен всичко са и изключително евтини, можеш да постигнеш нейната ключова визия. Ако си мислиш, обаче, че е лесно и дори скучно, съвсем не е така.

Има няколко детайла, които не трябва да забравяш:

1. Ризата - дамска кройка с мъжко излъчване или направо мъжка с малък размер. Никога в изкрящ цвят и винаги с навити небежно ръкави и предна част, вкарана в джинсите;

2. Джинсите - Съвсем скини модел с ниска талия, прилепнал по крака от непран тъмен или чисто черен деним. Задължително навити поне два пъти на нивото на глезена;

3. Коланът - Изчистен, тънък, с леко рок усещане и на 100% черен;

4. Обувките - Средно висок ток, тъмни или милитъри цветове, най-често велур;

5. Аксесоарите - Свдени до минимум. Тънка сребърна или златиста гривна или няколко плетени с гръндж усещане.

Риза Mango 49 лв.
Джинси Stradivarius 45 лв.
Колан Zara 45 лв.
Обувки
ASOS £35
Гривна
Topshop £14
 

More Shopping