Следва

Нашият седмичен плeйлист

Анкетата на ViewSofia: Гласувай за най-представителната президентска двойка

Ако има по-голямо събитие в политиката от парламентарните избори, то това без съмнение са президентските. Може...

People of art преди 12 години

Ако има по-голямо събитие в политиката от парламентарните избори, то това без съмнение са президентските. Може би защото в ролята на президента е концентрирана по-малко власт, вълнението около неговото избиране винаги е по-малко от това на ново правителство.

Не и тази година обаче. Дали заради безкрайните компромати, размирици, влизащи в ролята на доказателства в ущърб на един или друг,  или пък заради лекото притеснение, че все пак не е добре цялата власт на държавата да се централизира в ръцете на една и съща партия, но на нас ни се струва, че този път напрежението ескалира до невиждани скоро измерения.

Нямаме намерение да се спираме нито на политическите качества на кандидатите, нито на това кой от тях е най-уместният възможен избор, но чисто стилистично и естетически, искаме да знаем какво мислиш за тяхната представителност.

Защото не можем да отречем, че лицето на България трябва да изглежда добре, да говори добре, да има маниери и способността да защити аргументите си. Е, кой според теб ще стои най-добре на президентския трон от 12-те най-обсъждани двойки президент - вицепрезидент в медиите от общо 18-те кандидата в дългата повече от метър бюлетина?

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра