Следва

Път към класиката

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Не ти ли спря дъха?! Автор на кадъра за корицата на 16-тия брой на сп. Soon е...

All fashion преди 12 години

Lavazza пуска специален календар в чест на 20-тата си годишнина

Тази година любимата Lavazza празнува 20-тата си годишнина и по този повод събира на едно място всички фотографи виновни за успеха на проекта досега. В празничния календар ще откриеш 12 от най-значимите сътрудници на марката, които са поканени да направят автопортрети, които най-добре описват връзката им с Lavazza.

Фотографите Елиът Ъруит, Елен фон Унверт, Ани Лейбовиц, Марк Селинджър, Майлс Алдридж и Дейвид Лашапел създават фотографии изцяло в собствения си стил, който изпъква от комичната снимка на Ъруит с хартиено пакетче на главата до откровения автопортрет на Ани Лейбовиц.

Разгледай всички снимки тук и им се наслади малко преди пускането на хартиената версия.

Аризона Мюз на корицата Vogue Paris



Ние наистина сме влюбени в ноемврийската корица на френския Voguе с главна героиня удивително красивата Аризона Мюз. Емануел Алт е свършила чудесна работа, спирайки избора си на нея.

Харесваме корицата в цялата й простота и едновременно с това силата й въпреки това да е изключително изразителна. Ето какво могат да направят чифт синьо-зелени очи, красива усмивка, няколко пласта яркочервено червило, плътни вежди и папийонка.

Цялата енергия на модела е уловена от камерата на легендите Inez Van Lamsweerde & Vinoodh Matadin.

Следващите герои на Met Costume Institute ще бъдат Елза Скиапарели и Миуча Прада



Институтът по облекла на музея Метрополитан потвърди имената Елза Скиапарели и Миуча Прада, чиито неща ще бъдат излагани по време на следващата изложба на института.

След като събитието в чест на Алекзандър МакКуин Savage Beauty счупи рекорди миналата пролет, идва ред на две от най-големите италиански дизайнерки.

Изложбата ще включва 80 дизайна, комбинация между дрехите на Скиапарели от края на 20-те до началото на 50-те и тези на Прада от края на 80-те до днес.

Път към класиката



Път към Класиката е фотосесия на Никола Борисов със стайлинга на Николай Христов за новия брой на Harpar’s Bazaar. Идеята й е да пресъздаде образа на миналото, което се завръща, покоравяйки ни с женствен силует, изваян от луксозни материи, есенни тонове и коктейлни бижута.

Наслади се на приятните есенни кадри, заснети между пристигащите и заминаващите влакове на Централна Гара.

Наоми Кембъл за сп. Soon



Не ти ли спря дъха?!

Автор на кадъра за корицата на 16-тия брой на сп. Soon е Seb Janiak. Колкото до Наоми, погледът й е направо хипнотизиращ, а лицето - толкова красиво, че думите само биха го загрозили.
Ето това наричаме съвършена корица.


 

More All fashion