Следва

News Екстаз в петък: София е най-евтината дестинация, Линдзи Лоън става играчка за възрастни, Загина каскадьор, снимал "Непобедимите"

Игор Шабов - победителят в "Гласът на България" според читателите на ViewSofia

Понеже Игор се оказа наш, а и твой любимец, се свързахме с него точно преди финала на формат...

People of art преди 12 години

След като мина полуфинала на телевизионното шоу "Гласът на България" те попитахме кой ще бъде звездата на шоуто според теб и съответно кой се справя най-добре с пеенето, танците, стайлинга и артистичното поведение.

В анкетата включихме Игор, Валентина, Тодор, Елица, Антоанета, Гергана, Стилияна и Невена. Игор Веднага поведе в резултата и запази преднината си от около 41%, следван от Тодор с едва 14%.

Понеже Игор се оказа наш, а и твой любимец, се свързахме с него точно преди финала на формата и въпреки че не спечели отношението му остана все така топло и мило, каквото го познаваме от сцената. Ето за какво се разговорихме с победителя на публиката Игор Шабов.

V. S. Игор, ти си любимец на жените. Даваше ли си сметка за това преди участието ти в Гласът на България? /41% от читателите ни, а те са предимно жени, посочват точно теб като най-желан победител/.
И. Ш.
Когато започна участието ми в "Гласът на България", не съм си представял, че ще стана любимец на женската аудитория. Ако наистина е така, определено съм поласкан – все пак всички знаем в днешно време колко взискателни и прецизни във възприятията и преценките си са те.

V. S. Нещо руско в произхода ти?
И. Ш.
О, много – 50%. Майка ми е рускиня и съм роден в един от най-красивите европейски градове – Волгоград.

V. S. Каквa зодия си? Излъчваш нещо от кроткостта и скритата сила на Телеца, но спокойно може и да си Водолей?
И. Ш.
Зодия Дева съм. Не съм запознат в детайли с общите характеристики на отделните зодии и тяхната взаимна съвместимост, но приятелката ми е Козирог и от практиката съм се убедил, че между тези два зодиакални знака има страхотен синхрон.

V. S. В Шоуто на Слави каза, че имаш гадже и детенце. И че помагаш много с миенето на чиниите. Семеен тип ли си и какво още не ти се е случило в интимен план, пък много си го мечтаеш?
И. Ш.
Семеен тип съм – семейната обстановка ми действа релаксиращо и в нея се чувствам щастлив. Имам почти всичко в личен аспект, но си мечтая за дъщеричка и се надявам, че и това ще се случи скоро.

V. S. И все пак, публичността е наред сега в живота ти. Как се отразява на съня ти, на приятелствата ти, на духа ти?
И. Ш
. Все още трудно заспивам от всичките емоции около предаването. За кратко време изгубих доста килограми. Приятелите ми активно съпреживяват с мен всичко и постоянно се обаждат да ме питат как съм. Няма място за притеснение - всичко, което изживях по време на "Гласът на България" и което все още изживявам, е изключително вдъхновяващо.

V. S. Имал ли си страдания досега, свързани с пеенето, с музиката. Например, искал си да учиш това, но не са те приели и т.н.?
И. Ш.
Не бих казал, че съм имал някакви сериозни страдания или разочарования свързани с музиката – тя винаги ми е носила само удоволствие. Имало е моменти, когато съм изгубвал вяра в смисъла да я създавам, но като цяло тя няма вина за това - вината е била само в мен.

V. S. Смяташ ли, че всяко зло е за добро?
И. Ш.
Разбира се – вярвам, че в живота е така. В природата всеки тип съществуване е в перфектен баланс и всяко нещо, което се случва може да е причина и повод за едно добро начало.

V. S. Суеверия?
И. Ш.
Понякога мисля, че любимите ми бели маратонки ми носят малко повече късмет и усмивки през деня, но общо взето не вярвам в суеверия.

V. S. Какво нашепваше интуицията ти, когато реши да се явиш на формата?
И. Ш.
Че в живота ми предстоят паметни мигове. Радвам се, че я послушах – тя отново не ме подведе.

V. S. Самостоятелен играч ли си или имаш нужда от обкръжение, за да се чувстваш добре в музикалните си изяви? Група, партньори?
И. Ш. Когато човек иска да създаде сериозен проект и когато нещата трябва да се случат максимално професионално, трябва да е ясно, че това може да се случи само със специализиран и единомислещ екип. В това се убедих и по време на участието си в "Гласът на България". Трудно се намират "части" за такава машина в България, но бих опитал и бих бил страшно щастлив, ако намеря подходящите хора за бъдещите си проекти.

V. S. С извинение, но по конкурентната телевизия върви друг риалити формат, свързан с пеене. Ако си хвърлил едно око, кой е твоят фаворит от Х-фактор. Питаме, защото е факт, че има такова предаване, а и няма нищо срамно да се даде мнение, а защо не и симпатия, от играч на едното шоу за играч от другото, нали?
И. Ш.
Не съм запознат в детайли с предаването и с участниците. Напоследък нямах никакво време за телевизия, а сега наваксвам с внимание към семейството и приятелите си.

V. S. Как определяш думата стрес?
И. Ш.
Страх от неизвестността и липса на контрол.

V. S. А думата спокойствие? Блажено спокойствие.
И. Ш.
Вътрешна хармония и любов към живота

V. S. Ако имаше магическа пръчка и можеше да промениш нещо в живота си в последните, да речем, 10 години, кое щеше да е то?
И. Ш.
Нищо от миналото си не искам да променям - това което съм е следствие на него, а аз съм щастлив от себе си.

V. S. Възхищаваме са на твоята премереност и елегантния ти стил на общуване, на изключително финия маниер, който имаш пред камерите. Харесваме те много. Напиши ни нещо за финал, но така, че да излиза директно от сърцето.
И. Ш.
На всички читатели/посетители на този страхотен сайт бих искал да кажа, че винаги трябва да вярват в себе си, да работят непрестанно върху личното усъвършенстване, да се борят за целите и мечтите си и никога да не отказват.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра