Следва

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

"Обичам МАМА! Тя ме научи на стил!" Финалът: Мама и Алена

Първо, искам да ви поздравя най-сърдечно за повече от страхотната идея! Не си спомням скоро /или може би дори...

All fashion преди 12 години

Един великолепен разказ за вдъхновението, наречено МАМА, ни представя поредният участник в приключилия съвсем скоро конкурс на ViewSofia (Виж условията на играта и чети за още страхотни майки).

Ето какво е научила за стила от своята майка Алена Сапунджиева:


Първо искам да ви поздравя най-сърдечно за повече от страхотната идея! Не си спомням скоро /или може би дори по принцип/ да съм виждала толкова умиляващ, оригинален, красив и, естествено, затрогващ конкурс. Благодаря ви за възможността да покажа на майка ми колко е страхотна в моите очи и че за мен тя винаги ще е победител със стила, оригиналността и излъчването си и без да участва в конкурс.От майка ми съм научила, че в семплите и оригинални дрехи се крие тайната на добрия стил и че човек трябва да се осмелява да носи не това, което е модерно, а това, което най-добре подхожда на вътрешния му свят. Затова и винаги се е отличавала със свой си стил, при който дрехите винаги и стоят сякаш най-естественото място да бъдат е върху нея.

И аз като мама обичам дрехите, в които се чувствам себе си, които привличат внимание с неопределено какво точно в тях /може би че са на най-доброто за тях място както вече споменах/, дрехи, които са от качествени материи и са ми винаги по мярка.

Благодаря от все сърце на мама за всичко това, и се надявам след време моите деца, гледайки мои снимки от преди години да изпитат като мен в момента смесица от любов, гордост!,благодарност и неизмерна радост, за това, че имам майка като моята.

А всичко това е възможно благодарение на нашите страхотни партньори:
     

 
Виж още вдъхновяващи майки>>
 

More All fashion

Всички носят: огромни кожени бомбъри

All fashion преди 4 дни

Миналата година кожените блейзъри бяха истински фетиш, елегантното наметнати на елегантните снаги на всички знакови модни дами и господа - от Хейли Бийбър до Адам Сандлър, абсолютно всеки се беше вкопчил в идеята за практичното сако от качествена лицева кожа. Сега обаче, по всичко личи, че дългогодишното царуване на блейзъра отслабва, и имаме нова връхна дреха du jour  

Optical Illusion на Louis Vuitton - странно прекрасни не точно обувки

All fashion преди 5 дни

Две в едно е старо, но златно правило в модата. Днес оптичната илюзия отново се лее по подиумите, а дизайнерите се надпреварват да превръщат ежедневните дрехи - суичъри, палта, обувки на ток в сюрреалистични притежания.