Следва

Изложба „Комикси, манга & компания” в „Гьоте институт”

Коафьорът Жоро Петков в 10 успешни години

С коктейл-парти и колекционерски каталог, съдържащ едни от най-вдъхновяващите му прически, коафьорът отбеляза...

People of art преди 12 години

С коктейл-парти и колекционерски каталог, съдържащ едни от най-вдъхновяващите му прически, коафьорът отбеляза 10 години от своя творчески път, обграден от любовта и признанието на своите клиенти и приятели.

Едва 27-годишен, Жоро Петков вече e утвърден като един от най-добрите в своя бранш, доказал таланта си с много труд и възхитителни фотосесии. Клипове, предавания, концерти и филми: ангажиментите му са безброй и му носят репутация на звезден коафьор, но той никак не се е главозамаял, а стои здраво стъпил на земята и подхожда с внимание към всеки клиент.

Още като ученик започва да работи в малко магазинче за аксесоари, и много скоро бива забелязан от бизнес дама, която остава очарована от прическата, която й прави, за да й продаде две шноли. Така тя го наема в своя фризьорски салон, а останалото е история…

Алекс Раева, Вили Сечкова, ЛиЛана, Виктория Терзийска - всички бяха там в чудесна форма и перфектно изправени коси, за да приветстват стилиста, който е помогала за оформяне на добрия им имидж.

Очаквай скоро и нашето интервю с Жоро, в което той ще ни разкаже за трънливия път към успеха, тенденциите в прическите и съветите за поддръжка на косата през зимата.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра