Следва

Ревю от страната на чудесата

Парти за косата с Мадлен

За да се открояваш на коледното парти, ти е необходим интересен тоалет с подходящи аксесоари. Но дори...<@SITE_URLp>

Beauty преди 16 години

За да се открояваш на коледното парти, ти е необходим интересен тоалет с подходящи аксесоари. Но дори най-красивите и фрапантни дрехи, няма да постигнат ефекта на една изкусна фризура. Рамката на празничното ви греещо лице е добре да бъде поверена в сигурни ръце. Експерти в грижата за косата от студио Мадлен ни въведоха в откритията и тенденциите за красива коса през този сезон. Една съвършена фризура се нуждае от професионална техника и умело подбран цвят, но на първо място – от здрава коса. За тази цел Мадлен предлага широк спектър от възстановяващи процедури, които ще вдъхнат живот на изтощената през зимата коса. Поради честата температурна обработка през студения сезон, косата е суха и губи блясъка си. Тези щети, могат лесно да бъдат избегнати и поправени с овлажняващата процедура с озонирана пара. В салон за красотата Мадлен предлагат и подхранваща терапия, която стимулира естествения растеж и обновяване на косъма, за тези, които предпочитат натуралните решения за сметка на изкуствените екстеншъни.

След като се погрижите за здравето на косъма, вече мисълта за унисон с модните течения за сезона е свободна. Коафьорите в Мадлен разкриват тазгодишното завръщане на модата към природата. Според тена и индивидуалността на всеки клиент, те ще обагрят косите в карамелено тъмни или меланжирани светли нюанси. Кичурите са по-скоро като преливащи отблясъци, отново съгласно естетската мода. Световните повелители в изкуството за коса дори сравняват тазгодишната палитра със сладки гурме изкушения като шоколад – млечен и натурален, захарни изделия и ядки. Тези цветове изтъкват естествената красота и подчертават женствеността на всяка дама.

Относно техниките при фризурите на дефилетата прет-а-порте зима ’07 се забелязват три основни решения. Изправената грива не залязва вече няколко поредни зимни сезона. Добре е известно, че ако я направите при стилист, ще е от права по-права за много повече дни, били те и по-влажни.
Другата модна вълна си е буквално вълна - разкош, познат от 50-те години на Холивуд. Косата се разделя в рязко страничен път и в по-плътната й част се оформя вълнист кичур.

Кокът от 60-те отново изживява своя обемен апогей. Подходящ е за по-изчистената визия и издължен силует. Най-вече за официални случаи.
Всяка изискана дама запазва пълното си право да жонглира с тенденциите по свой вкус, който, заедно с уникалната й индивидуалност, ще бъде поставен на първо място от разкрасителите в Мадлен.

Салон за красота "Мадлен" можеш да намериш на адрес:
бул: "Патриарх Евтимий" 29 а.
За повече информация тел: 989 99 66 , както и
http:@SITE_URL@SITE_URLwww.madlenbg.com.<@SITE_URLa><@SITE_URLp>

More from View Sofia

More Beauty