Следва

НОСТАЛГИЯ

Два страхотни клъча подаряват ViewSofia и Betty Barclay

Блести и е фин на допир. Носи се в ръка с елегантно оформен маникюр. Принадлежи на коктейлните нощи...

All fashion преди 12 години

Блести и е фин на допир. Носи се в ръка с елегантно оформен маникюр. Принадлежи на коктейлните нощи, изключително елегантния силует и обувките с висок ток.

Клъчът Betty Barclay /по 2, защото са два броя от него/, който заедно с бутика на марката в София разиграхме на страниците на ViewSofia, намери своите половинки.

Припомняме, че трябваше да гласуватеза най-добрия според вас стайлинг с дрехи и аксесоари от есенната колекция на Betty Barclay, a приятното състезание по стил се случи между ViewSofia, "Жената днес" и сп. "Интро".

В анкетата трябваше да посочите своя фаворит, а резултатите са прозрачно ясни:



Всички, които едновременно с това оставиха трите имена, годините и адреса си, влязоха в жребия за двата фантастични клъча Betty Barclay, осигурени любезно от бутика на марката, както и за ваучера на стойност
109 лева, с който може да се купи нещо по избор от магазина в МALL Sofia.


ViewSofia, сп. Intro

Стиляна Иванова на 21 години и Павлина Радева на 38 са късметлийките, които ще носят на предстоящите празници по една красива вечерна чантичка в ръка. А Людмила Николова пък е дамата, на която жребият отреди
ваучера за пазаруване.

Очакваме ги в Редакцията, а за вас остават още много и великолепни подаръци, за които, ако ви харесат, да се опитате да се преборите. Ако следите редовно страниците ни, знаете за какво говорим.

А съвсем скоро имаме рожден ден, и то не какъв да е, а петилетен, и сме готви с истински blockbuster награди.
Такива, каквито никога не са подарявани от българска медия! 

 

More All fashion