Хитовата бг-продукция "Под прикритие" - какво мислиш за сериала

Най-накрая българска телевизия може да се похвали с модерен сериал, който пресъздава реалистични истории от...

Най-накрая българска телевизия може да се похвали с модерен сериал, който пресъздава реалистични истории от престъпния свят. Съвременен, криминален, динамичен и естетски, с добре подбран актьорски състав, "Под прикритие" е формат, за който можем да кажем или добро или нищо. Интересни случки, персонажи и неочаквани обрати. Истински образец в тв-бранша.

Зад неделната доза екшън обаче, съвсем неочаквано стои една прекрасна и талантлива дама – Ваня Николова. Бивш главен редактор на списание MAX, Ваня е единствената жена, която е заемала престижния пост в изданието. Понастоящем Ваня е главен сценарист в „Под Прикритие”.

Коментари: 6

E
ely_georgieva (2011/11/29 / 17:01)
Със сигурност в България няма нито един, повтарям - нито един сериал, който би могъл да се окачестви като "добър". За огромно съжаление. Нямам намерение да хваля дадена продукция, само защото е по-малко лоша от друга (и). Актьорската игра е под всякаква критика (с изключение на Захари Бахаров, който обаче е болезнено еднообразен във всяка роля). Режисьорите, сценаристите - в нашата мила родина, това са все хора без въображение и виждане. Удивих се, когато чух Иван Ласкин да казва в едно интервю, че има актьори в България, които могат да се мерят с някои холивудски величия. Още по-абсурдното беше, че даде за пример Деян Донков, чийто способности дори не желая да коментирам. Повечето ни актьори са самозванци, без талант, които дори имената си не могат да си кажат убедително. И ми е омръзнало да слушам как, понеже тяхната заетост предимно засяга театъра, не са чак толкова добри в киното. Ако човек има заложбата да се превъплащава в различни образи, да разбира персонажите си (без задължително да ги харесва), не би трябвало да има значение къде работи. И понеже много плюем Холивуд, не е зле да се подчертае, че там, както се създават нискокачествени филми, така се създават и най-добрите в световен мащаб. Да не говорим, че дори най-посредствените актьори там (тези, които превръщат изкуството в "занаят", играейки по един и същи начин във всяка роля), са убедителни. Поне това. Малко са величията като Робърт Де Ниро и Едуард Нортън, които дават на всеки от персонажите си личност и придават на образите различни индивидуалности. В България обаче, случаят никога не е бил такъв. Казвам всичко това в качеството си на студентка, учеща Изкуства на медията в чужбина. Съжалявам, ако обиждам някого, но е важно да си кажем истината, за да имаме поне шанс да излезем от помията и посредственосста, в които тънем.
C
cappuccino (2011/11/29 / 14:57)
Най-добрият сериал засега. Няма какво да си кривим душата. Държи в напрежение, има свежи лафове, има добър стайлинг и ако не сте забелязали - заснет е изключително модерно! Много на ниво!
M
Mili Vanili (2011/11/29 / 12:35)
Филма е чудесен, смятам, че е над нивото на останалите сериали и пожелавам успех. Интервюто с Ваня чакам с голям интерес и аз.
P
prolet (2011/11/29 / 10:08)
То много сериал много нещо по БГ ефира. Няколко пъти се опитах да го загледам Под прикритие ама не ми се получи. Не е моя стил. Иначе от всякъде чувам само положителни отзиви. Познавам Ваня и чакам с нетърпение интервюто с нея. Тя е интересен човек и е дама.
J
jery (2011/11/29 / 09:07)
Може и да не се гледа! Няма нищо "страхотно".
Елена (2011/11/28 / 17:58)
Страхотен филм, поздравления на екипа. Определено това е най-доброто от всичко, което в момента бълват телевизиите.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.