Следва

Анимато мюзик става официален представител за България на лейбъла на Adele –най-продаваната изпълнителка на 2011 година

X Factor продължава в нощните заведения

След приключилото вече реалити X-Factor , част от участниците в него намериха попрището си в танцовото шоу The BirdCage Show на изявяващия се като дизайнер и гримьор Валентин Кулагин...

People of art преди 12 години

След приключилото вече реалити X-Factor , част от участниците в него намериха попрището си в танцовото шоу The BirdCage Show на изявяващия се като дизайнер и гримьор Валентин Кулагин. В поредното издание на спектакъла, който гастролира из нощни заведения, ще вземат участие Донна Бангьозова, от гърл бандата Suga'Mamma, Недислав Драгнев от групата 'Voice Of Boys'.

Упорито се шушука, че към The BirdCage Show ще се присъедини и ново попълнение и това най-вероятно ще бъде или екзотичната красавица Катрин Вачева или сексапилната лолитка Бетина Велкова, която е носителка на титлата 'Мис София 2010'. Припомняме, че Катрин Вачева беше брутално пребита от футболиста Орлин Орлинов, което я прави идеален избор за социално насоченото шоу на Кулагин и каузата 'Не на насилието срещу жени!'.
До момента The BirdCage Show е имало съвместни участия със звезди като Преслава, и Анелия, както и скандалната Лейди Би.


 Интервюто с Suga'Mamma след елиминирането на момичетата от шоуто можеш да прочетеш тук>>


 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра