Следва

Мария с ново гадже. Официално живеят заедно

Rachel Row – дъщерята на Камелия Тодорова представя първия си сингъл пред публика

На 17.01.2012 от 19.00 часа в София Лайв клуб младата изпълнителка Rachel Row ще представи първия си сингъл...

Music преди 12 години

На 17.01.2012 от 19.00 часа в София Лайв клуб младата изпълнителка Rachel Row ще представи първия си сингъл Follow The Step. Певицата, която пише музика и текстове за известни български изпълнители като Мария Илиева, Рут, Любо и Сантра и други, ще зарадва меломаните с пилотната песен от предстоящия си албум.

Световноизвестният български DJ Страхил Велчев, който се изявява с артистичния си псевдоним KiNK, създаде ремикс специално за Follow The Step. Парчето вече набира популярност в клубните среди, като световни имена като DJ Sasha са заявили желанието да го включат в сетовете си. KiNK е българският саунд дизайнер, класиран на 19-то място за най-добър електронен лайв за 2011 г. според residentadvisor.net. Той работи за лейбъла на Джош Уинк OVUM, както и с други артисти като Пийт Тонг, Трентемолер. KiNK се е изявявал на сцената на легендарни клубове като Ministry Of Sound, Berghain, Cocoon, фестивали като Exit, Tomorrowland и Sonar. Само за един ден ремиксът на Follow The Step е слушан над 7000 пъти от профила на KiNK в SoundCloud.

Рахел - Лилия Тодорова (истинското име на певицата) определя своя музикален стил като "електрик соул". Той е съчетание между рейв движението, възникнало във Великобритания от началото на 90-те - брейкбийт, джънгъл, нео-техно. Младата изпълнителка, която е завършила Националната музикална академия, е поддръжник на идеята да комбинира този звук с богатата соул музика от 60-те години, поп музика от 80-те и класически напеви.

На 17.01.2012 от 19.00 часа в София Лайв клуб Рейчъл и KiNK ще предствят на живо песента и видео клип, режисиран от Ян Петров и Петър Вълчев за fo2 studio, оператор Долорес Алварадо и монтиран от Александра Ненкова.

 

More from View Sofia

More Music