Следва

Best DJ and Best Club of the Year 2011

Мария с ново гадже. Официално живеят заедно

Той се казва Християн Гущеров и може да не ти допадне, но е новият мъж до фолк певицата Мария, който тя показа...

People of art преди 12 години

Той се казва Християн Гущеров и може да не ти допадне, но е новият мъж до фолк певицата Мария, който тя показа пред всички на 30-тия си рожден ден. Освен това е милионерски наследник, не че сме си помислили, че може да е бодигардът й или шофьорът на колата й.

По време на празника, отбелязан с торта и нов албум, сладкото миньонче нацeлувало така новия си любим, че не оставила никакви съмнения за тяхната връзка.

Вече е ясно, че новата двойка живее под един покрив заедно с дъщеричката на певицата от първия й (още неприключил официално) брак. Дори са прекарали първата си Коледа тримата заедно с тенденцията да продължат с традицията още дълги години.

По повод предишни слухове за връзката й с Гущеров Мария се изказва доста двусмислено:

“Благодарим на всички хора, пожелали нашето нещастие. Ние, обратно на тях, им пожелаваме всичко най-хубаво. Оттук-нататък всяка една медия, която урони авторитета на мен и хората около мен ще понесе последствията си”
.



 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра