Следва

Вихра измества Камелия в "Споделено с Камелия"

Жени Калканджиева на мястото на Вихра в "Съпругите"

Вихра, на Иван, няма да се появява повече в ефира на мъжа си (бившият след като официално обяви връзката си с...

People of art преди 12 години

Вихра, на Иван Христов, няма да се появява повече в ефира на мъжа си (бившият, след като официално обяви връзката си с Ирина Сърачинова). На нейно място обаче се появява самата Жени Калканджиева, която от 29 януари ще влезе и в ролята на водеща.

Собственикът и основател на модна агенция „Визаж”, организатор на множество конкурси за красота и главен „виновник” за откриването на редица български модели, сдобили се със световна слава. През 1995 г. се класира на шесто място в престижния конкурс „Мис Свят” ще застане до Мая Савова, съпругата на Крум Савовов, която с Вихра водеше предаването "Съпругите".

С екранната си половинка Мая се познават отпреди – предстои им обаче да изградят силна професионална връзка. „Ще разчитам не само на нейната харизма, но и на подкрепата й от гледна точка на натрупания опит като телевизионен водещ”, споделя Жени. Как ще съчетава новите отговорности с грижите за сина си Георги? – „както досега”, отговаря тя и допълва: „Естествено, няма да ми е лесно, но предизвикателствата ме зареждат с още повече енергия”.

Наскоро шефката на „Визаж” обяви, че ще открие ново направление в модната си агенция – кастинг отдел, който ще набира и актриси. В тази връзка не отрича възможността самата тя да се снима в киното или в телевизионен сериал. „Зависи от конкретното предложение, но с натрупания опит на модел, медийно лице и не на последно място артистичност, това би било още едно поле, в което бих могла да се пробвам”, споделя новата водеща в „Станция Нова”.

За Вихра никой и дума не казва!

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра