Следва

Млада и влюбена. IN THE MOOD FOR LOVE TENDER

Clarins. Добрата козметика се прави от мислещи хора

Винаги сме се възхищавали на силната, активна жена. Жена, която се раздава не само за близките си, но и за нуждаещите се, слабите и безпомощните. Която въпреки всичките си ангажименти намира време да сподели своята грижа и любов.

Hair преди 12 години

Винаги сме се възхищавали на силната, активна жена. Жена, която се раздава не само за близките си, но и за нуждаещите се, слабите и безпомощните. Която въпреки всичките си ангажименти намира време да сподели своята грижа и любов.

Затова с удоволствие подкрепяме проекта на френската козметична компания Clarins „Най-динамичната жена”. От 1997 г. всяка година Clarins подпомага дейността на изключителна жена, която е посветила своя живот на децата в нужда. Деца без семейства и дом, страдащи от сърдечни заболявания, рак или аутизъм, деца без училища или живеещи в колиби. Жена, която благодарение на своята неуморна енергия и ентусиазъм помага на тези деца да се усмихнат отново и да имат бъдеще.

Учредена във Франция, наградата се присъжда всяка година в няколко страни – Малайзия, Южна Корея, Южна Африка, Мексико, Швейцария, Германия, Англия, Китай и Русия, създавайки отзвук в цял свят. Повече от 50 жени са получили фонда-награда на Clarins, което им дава възможност да вдъхнат надежда за по-добър и по-радостен живот на тези, които са в нужда.



В България проектът стартира от края на януари, когато на посещение при нас идва Кристиан Куртен-Кларанс, член на семейство Кларанс и Председател на Надзорния съвет на Clarins Group. Ние можем само да приветстваме подобен род инициативи, защото множество благородни жени имат нужда от признание. А и разбираме, че освен да се грижи за всекидневната ни красота, Clarins Group е и сред най-активните съвременни компании по отношение на социално отговорното развитие.

Щастливи сме да разберем, че всички марки на Clarins Group са движени от една и съща страст и работят в услуга на планетата, като красотата и уважението вървят ръка за ръка за създаването на един по-добър свят.



Компанията работи активно в подкрепа на различни проекти, свързани с опазването на околната среда и съхраняване на биоразнообразието, придържа се към политика на справедлив пазар, подкрепя различни организации, свързани с изследвания и лечение на заболявания, от които страдат предимно жени.



Като отваря своето сърце за света, Clarins достига с надежда и до бъдещите поколения, а защо всяка от нас не се замисли с какво би могла да допринесе за тяхното по-добро битие както в човешки, така и в глобален план? Може пък ти да си следващата „Най-динамична жена”.


 

More Hair