Следва

Теория на съвършенството: Гримът при Christian Dior пролет 2012

Млада и влюбена. IN THE MOOD FOR LOVE TENDER

В месеца на любовта, когато около нас има все влюбени двойки и замечтани погледи няма как да не си спомним за първите си любовни трепети.

Body преди 12 години

В месеца на любовта, когато около нас има все влюбени двойки и замечтани погледи няма как да не си спомним за първите си любовни трепети. За онази толкова безсрамно млада възраст, в която пеперуди пърхат в корема ти – независимо дали поради любимата група или романтичен филм. Когато още копнееш за истинска споделена любов, когато жадуваш да изпиташ нежността на сладката, романтична тръпка. Поколенията се сменят, на наше място идват други девойки, които копнеят за любов от пръв поглед.

Именно на тези млади дами лейбълът Gianfranco Ferre посвещава своя нов аромат IN THE MOOD FOR LOVE TENDER. Този нежен парфюм комбинира кристални капки мандарина, свежест на касис и аромат на полигонум заедно с листчета от жасмин, лотос и мароканска роза. Комфортната съблазън на основата се смесва с ексклузивен кипарис, мек мускус и бензоин от Сиам с плътни нюанси. Няма как да не се влюбиш с такива аромати.

Така бихме описали онзи категоричен израз на емоции, който избухва неканен и не може да бъде овладян. Просто защото младостта носи със себе си нови трепети – всеки по-приятен от предишния, по-вълнуващ и по-романтичен.
 

More Body