Следва

Андреа ядоса църквата

Няколко добри причини да си на LOVE BEAT на Св. Валентин и кого изпратихме на легендарното парти

Не пропускаме нито един празник, това е философия за сладък живот. За някои утре, 14 февруари е ден за...

Music преди 12 години

Не пропускаме нито един празник, това е философия за сладък живот. За някои утре, 14 февруари е ден за розовите очила и свещите на вечеря, а за други е причина да се забавляват на най-доброто парти в София.

Именно за вторите сме приготвили страхотен Валентински подарък - билет за партито легенда.

Миналата сряда обещахме на двама от вас, които в кратко резюме, с три думи или три изречения, ни отговорят на въпроса „Защо е по-готино на Св. Валентин да си на парти, вместо на обичайната романтична вечеря за двама”, две ексклузивни покани за най-грандиозното парти на Метрополис LOVE BEAТ с Оliver $. За това имаше доста солидни аргументи, но по силата на жребия, най-честният избор в една игра, Мария Радоева и Анислава Димова ще заведат на легендарния купон своята половина - приятел, приятелка или нещо повече!

А защо си струва да си там утре на 14 февруари? Защото електроннoто движение Метрополис стартира 2012 с признаниeто на публиката за най-добър български промоутър и няма търпение да покажат на феновете си, че любовта им е взаимна. Стивън, Смърфа и Ясен Петров ще настроят всички на бийта на любовта с първокласния саунд на една от най-търсените новоизгрели звезди на световната денс сцена Оliver $. (Oliver Dollar).

Рижавият берлинчанин започва да издава своя продукция през 2009, но без съмнение 2011 е ключова в кариерата му с излизането на безспорния хит на миналото лято Doing Ya Thang за лейбъла Play It Down.

В него Oliver дръзкo семплира гласa на легендарния Kenny Dixon Jr aka Moodymann, с което си навлече гнева на докачливите на тема black music culture фенове на детройтското техно и хаус. Но независимо дали музикалните критици зоват «Осанна» или «Разпни го» , парчето му най-безапелационно разби чартовете от момента на излизането си през Април и буквално взриви световната дeнс индустрия.

Освен него влюбените DJ Дончо и Алекс Раева също ще споделят част от любовта си, която ако искаш можеш да отидеш на партито и безвъзмездно да вземеш.

А ето и основните причини да предпочетат парти вечерта двете ни победителки:

Анислава Димова


Изпращам ви и моето съчинение по темата парти vs вечеря :)

"Valentine is party time!
If you go to dinner, you'll never get thinner.
Go out and dance - this is your ROMANCE!"

Пожелавам ви много любов и весело настроение!

Мария Радоева

1. На партито има по-голям шанс да пуснат любимото ти парче, отколкото в ресторанта, кръчмата, хотела или хола на приятеля/ката ти.
2. На вечерята за двама има вероятно да се напиеш и да не помниш нищо, защото е било твърде скучно без МНОГО алкохол. На парти е доказано, че се пие много по-малко, отколкото на дискотека, ресторант, кръчма и т.н.
3. Ако положението с романтични вечери "просто не се получава", както на повечето двойки (защото е по задължение), партито е най-добрият начин да:
1а. впечатлиш момчето/момичето до теб/ ОТНОВО
2а. да го откажеш да те зареже, защото и без тва от много време го дразниш
3а. да му докажеш, че Свети Валентин може и да не е party suck :)
 

More Music