Следва

Иван срещу Вихра. Войната тепърва започва!

В "Кастинг" изгрява новата звезда на българското кино

БНТ представи новото си актьорско риалити...

People of art преди 12 години

В понеделник стартира новото предаване на БНТ „Кастинг“. Идеята на шоуто доста напомня на вече свършилото предаване по TV7 „Star Machine“, но с разликата, че този формат ще даде на победителя роля в хитовия БГ сериал „Под прикритие“, вместо обучение в Щатите.

Ясни са и 15-те участника, които бяха официално представи пред медиите. Това са момичета и момчета с различна външност, възраст, характер и талант, но с едно и също желание - да спечелят.

Водещите фигури при преценка на финалистите ще бъдат продуцентът и режисьор Димитър Митовски и от страна на БНТ- Севда Шишманова . В това риалити за актьори, като жури на талантите и изпълнението на задачите ще се изявяват Цветана Манева, Емил Христов, Захари Бахаров. Напътствия по време на предаването ще дават имена като Снежина Петрова, Мариан Вълев, Димитър Коцев – Шошо и Боряна Пунчева.

Състезанието ще има 17 епизода, след които ще бъде избран победител. Но още в края на първия епизод в понеделник, 5 от момичетата и момчетата ще бъдат отстранени от надпреварата.

"Ако някой от тях спечели, то това ще бъде на базата на труда на всички, като едно цяло. Най-добре е от самото начало да проумеят нещо - че киното е една колективна професия. Че в киното няма понятия като "добри в дадена област" и "лоши в друга". Т. е. ако някой от тях ще успее, то това ще бъде на базата на труда на всички." – сподели Мариан Вълев.

Водещи на новото предаване “Кастинг” са актьора Деян Донков и актрисата и продуцент Ива Гочева.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра