Следва

OROFLUIDO - злато за косата

Червеното червило печели точки в Лондон. Пикси Гелдоф, House of Holland, PPQ и Джонатан Сандърс му отдават заслужена почит

Червената страст завладя на подиума цветните миражи на House of Holland, забавните PPQ и дизайнера отличник...

Hair преди 12 години

Силните устни станаха водеща тенденция front row и backstage на Лондонската седмица на модата, която закриваме днес с безкрайно благодарни чувства.

Благодарим за атмосферата, уникалните нестандартни хора, пърформансите, звездните гости и великолепните идеи на дизайнерите за есен-зима 2012/13.

Червената страст завладя на подиума цветните миражи на House of Holland, забавните PPQ и дизайнера отличник (виж) Джонатън Сандърс, а на първи ред на шоуто на TopShop Unique, червени бяха и устните на британските звезди Пикси Гелдоф и Попи Деливайн.

Пикси, знаем, е сериозен участник в многобоя, наречен Fashion Week, като едновременно е търсена за дефилета, и е важно име в спъците с ВИП гости на дизайнерите. Попи се ползва почти със същия авторитет и можем да им вярваме, че този цвят би бил страхотно начало на пролетта.

Със сигурност знаеш, но няма да е излишно да го повторим, че червеното червило изисква както бели зъби и чиста кожа, така и редуцирано от силен грим лице. Но е безкрайно красиво и ни мотивира да се погрижим добре за кожата на лицето си преди първа пролет.


House of Holland


Jonathan Saunders


PPQ

Отразяването на London Fashion Week от екипа нa ViewSofia стана възможно и благодарение на любезната и стилна подкрепа на:
 
Още новини от седмицата на модата в Лондон:

Седмица на модата в Лондон есен-зима 2012/13. Ден първи

Седмица на модата в Лондон есен-зима 2012/13. Ден втори


Стела Макартни - чудесна на партито за ревюто си по време на седмицата на модата в Лондон

 
Директно от Лондон: Пълната колекция на Acne есен-зима 2012/13

Седмица на модата в Лондон есен-зима 2012/13. Ден трети


Директно от Лондон: Пълната колекция на Burberry Prorsum – есен-зима 2012/2013. Хармония в контраст
 

More Hair