Следва

#ootd: Кич му е майката

Street style вдъхновения: От Тбилиси с любов

Веднага след резорт дефилетата на големите марки Chanel, Prada и Dior, всяко разположено в различна точка на света - Париж, Ню Йорк и Маракеш, стартира седмицата на модата в Тбилиси, с която модният календар официално запълва свободните си дни.

Street Style преди 4 години

Без време за почивка от страна на гостите на дефилетата, включени в големия маратон, грузинската модна столица за поредна година става домакин на колекциите на много и млади брандове, търсещи своето поле за изява и творящи предимно в актуалната в момента източноевропейска естетика. Влиянието на показващите там брандове се пренася съвсем очаквано и на улицата, където стрийт естетиката на Демна Гвасалия продължава да тържествува, наред с всичко шумно и преувеличено, както и добре се вижда от кадрите по-долу.

Логата, неонът, шантавият прочит на базисните елементи, както и размахът, с който всичко това се случва, диктуват стрийт стайл сцената в Грузия, смело отличаваща се от всичко останало, което сме свикнали да виждаме в Ню Йорк, Милано и Париж например, а наред с дръзкото и добрият пример е налице>>>

More Street Style