Следва

Британски хлапета се превърнаха от Youtube сензация в любимци на Америка

Жените на Христо Стоичков се показаха

Дъщерята Михаела разкрива, че майка й Мариана е била и баща, и майка в тяхното семейство заради постоянните ангажименти, тренировки и мачове на татко си...

People of art преди 12 години

Две от любимите жени на Христо Стоичков – съпругата и едната му дъщеря са на корицата на новия брой на седмичното списание LOVE style.


                                                                                          Михаела


Мариана проговоря за първи път пред медиите след седемгодишно мълчание за живота си с футболната звезда. „Влюбих се в Ицо от пръв поглед, беше много срамежлив и притеснителен", споделя тя.
 

Мариана била „лошата", а Ицо – „добрият" във връзката им. Той бил много чувствителен и раним човек, но слагал „пердето" и не го показвал. "За него беше важно да мисли за футбола, а аз мислех за всичко останало", обяснява още Мариана.


Съпругата на Христо Стоичков Мариана и дъщеря му Михаела 

 


Съругата коментира и слуховете, които се носят за известното им семейство – имат ли несметни богатства и имоти в Дубай и на Бахамите, дали е мислила за развод и как приема приказките за неговите изневери. Не спестява и мнението си за бившата половинка на Веско Маринов – Цветанка, с която забъркаха Христо Стоичков в любовна афера.
 

Дъщерята Михаела пък разкрива, че Мариана е била и баща, и майка в тяхното семейство заради постоянните ангажименти, тренировки и мачове на татко си. Разкрива дали е била гадже на футболиста Лео Меси и защо е спала в едно легло с тенис звездата Григор Димитров.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра