Следва

Следобедно четиво: "Нощният цирк" от Ерин Моргънстърн

Иван ще готви на огън от любов

Къде живее Иван Христов с Ирина Саричинова ще стане ясно на всички съвсем скоро...

People of art преди 12 години

Къде живее Иван Христов с Ирина Саричинова?
 

Това ще стане ясно на всички съвсем скоро, защото предаването "Черешката на тортата" ще влезе в дома им.
 

Иван е един от петимата участници, които следващата седмица ще подраждат масата от понеделник до петък, а компания ще му правят още Мария Гроздева, Нешка Робева, Ели Гигова и Звезди от „Ахат”.


Продуцентът ще се прояви като домакин последен, но за това пък ще сготви на останалите на истински огън от любов, разказвайки подробности за връзката с новата си половинка - Ирина.
 

 
 

В понеделник нисък старт на кулинарния маратон ще даде двукратната олимпийска шампионка Мария Гроздева. Тя ще приготви истинска вечеря за шампиони, като освен с впечатляващо меню, ще зарадва гостите и със специална изненада, подготвена от малката й дъщеря Маги.

Във вторник домакин ще бъде жената, създала не един шампион – Нешка Робева. Най-успешната ни треньорка по художествена гимнастика ще шашне зрителите с богата трапеза, а за съчетанието си пасиран боб с пръжки заслужено ще обере аплодисментите на публиката.
 


В сряда участниците ще станат част от парижкия клуб, защото домакин ще бъде Ели Гигова. Екс водещата на „Здравей, България” ще приготви изискана вечеря, в която дори сланинката ще бъде поднесена с френски финес. А за десерт всички ще се потопят в света на астрологията.

В деня на международния ден на жената – 08 март, в кухнята няма да се развихри жена, а гласът на българския рок – Звезди Керемидчиев от „Ахат”. Той ще изненада всички с вкусни манджи, а по случай празника – и със специално дуетно изпълнение на една от най-красивите български песни.
 

 

Френски финес с шампионски привкус, приготвен на огън от любов и озвучен от български рок – така в едно изречение може да опишем следващата седмица в „Черешката на тортата”.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра