Следва

"Силата на рока" в подкрепа на село Бисер

Брад и Анджелина подаряват увеселителен парк на децата си

В него ще има басейн, пързалки, тунели, разходки с корабче, остров за игра на пирати, замък, картинг писта и дори старомоден тип "въртележка"...

People of art преди 12 години

Многобройните наследници на Брад Пит и Анджелина Джоли са повече от щастливи през последните дни.
 

Шестте деца на звездното семейство ще станат притежатели на свой собствен еко-съобразен увеселителен парк, където ще могат да играят на воля.
 


 

След като миналата година на голямото семейство му се наложи да си тръгне от увеселителния парк "Леголанд", след като заради взети мерки за сигурност бодигардовете не ги пуснали да се насладят до край на адреналина, на малкия Мадокс му хрумнало, че ще е най-добре ако си построят свое собствено такова място.
 

Разбира се, на мама и татко не им костваше нищо, за да осъществят идеята му и бързо решиха да използват  замъка си Южна Франция за целта.
 

Проектът за подземен еко-тематичен парк  вече е готов, а холивудската  кино двойка изгаря от нетърпение да зарадва децата си с този мини-детски рай.

Те разкриха, че в парка ще има басейн, пързалки, тунели, разходки с корабче, остров за игра на пирати, замък, картинг писта и дори старомоден тип "въртележка".
 

 

WOW е всичко, което можем да кажем. И да не забравим да отбележим, че Мадокс, Захара, Пакс, Шайло и близнаците Нокс и Вивиан са големи късметлии с такива родители!

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра