Следва

СЕМ смъмриха Гала заради кондоми в ефир

Петте любими парчета на Маги Джанаварова

Тя впечатли всички не само с изумителните си вокални способности, но и с много артистичност и премерен сексапил...

Music преди 12 години

Магдалена Джанаварова стана популярна, след като спечели третото издание на Music Idol през 2009 г. Тогава тя впечатли всички не само с изумителните си  вокални  способности, но и с много артистичност и премерен сексапил.


Маги застава зад микрофона за пътви път, когато е на 6, след което музиката преобръща живота й. Завършва музикална паралелка в СОУ "Емилиян Станев" във Велико Търново и продължава образованието си в академия "Панчо Владигеров" в София, специалност поп и джаз пеене в класа на Алис Боварян. Младата попизпълнителка има 27 отличия от национални конкурси и е обрала първите награди от всички сериозни музикални състезания в България. Участвала е в концерт на Българското национално радио и два пъти е стигала до финалните кръгове на Българската Евровизия. Осем години е свирила на виолончело и е танцувала нардони и хип-хоп танци.


Съвсем скоро чаровната айдълка реши да сложи начало на самостоятелната си артистична кариера, пускайки първия си самопродуциран сингъл "Call My Name". Парчето е изцяло създадено от певицата, която сама си измисля и сценария за видеото. В клипа Маги демонстрира чудесен глас и много добре тренирано тяло.


Освен него, виж и кои са петте любими парчета на тази прекрасна Магдалена:


1. Beyonce Knowles - Dangerously In Love - това е най-любимата песен на Маги, а името на парчето е изписано върху продължението на гърба й
 

 

2. Whitney Houston - I have nothing 
 

 

3. Usher - There Goes My Baby

 

4. Michael Jackson - They Don't Care About Us
 



5. 
Eminem - Lose Yourself

 

Вижте още:


Петте любими парчета на Стефан А. Щерев
Петте любими парчета на Жорж от The Voice
Петте любими парчета на Alek Sandar
Петте любими парчета на Рейчъл Роу
Петте любими парчета на Симо и Боги от БГ радио
Петте любими парчета на Цвети Чендова
Петте любими парчета на Гери Турийска

 

More Music