Следва

БНТ излъчва уникален историко-документален филм в стил „Дискавъри”

Официално: Меган Фокс е бременна!

25-годишната красавица и 38-годишният й съпруг Брайън Остин Грийн обявиха, че очакват първото си дете, малко след като отпразнуваха втората си година като семейство...

People of art преди 12 години

Спекулациите около това дали е или не е бременна Меган Фокс през последните няколко месеца не спряха, но новината вече е официално потвърдена, съобщават от SplashNews.


25-годишната красавица и 38-годишният й съпруг Брайън Остин Грийн обявиха, че очакват първото си дете, малко след като отпразнуваха втората си година като семейство.  

Всъщност самата Меган вече отгледа едно дете, защото от дълго време именно тя е тази, която се грижи за 10-годишния син на половинката си от предишната му връзка с Ванеса Марсил.


Източници разкриват, че звездата много се е променила през последните няколко години и ако преди е държала най-вече на кариерата си, то сега за нея семейният живот е преди всичко.
 


Наскоро самият Грийн призна: "Тя е невероятна мащеха. Синът ми я обожава! Двамата определено имат особена връзка. Тя винаги го е усещала. Обичат се до смърт. Меган е в живота на детето ми, откакто той навърши две. Невероятна е".

А актрисата пък заяви, че винаги е била майчински настроена и е много щастлива от новината, че ще става майка за първи път.
 


Меган и Браян са двойка от периода 2004 - 2009 година, след което се разделят, оставяйки зад гърба си един годеж и 5-годишна връзка. В началото на 2010 година обаче, те се сгодиха отново, а само няколко месеца по-късно се ожениха на тайна церемония в Хавай.

 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра