Следва

Дните на Франсоаз Долто в България

Бони и Калин Сърменов - една неочаквано добра комбинация

Вторият сезон на сериала „Седем часа разлика“ събира на снимачната площадка горещия темперамент на певицата Бони и безкомпромисния професионализъм на Калин Сърменов – за един истински взривоопасен резултат...

People of art преди 11 години

Вторият сезон на сериала „Седем часа разлика“ събира на снимачната площадка горещия темперамент на певицата Бони и безкомпромисния професионализъм на Калин Сърменов – за един истински взривоопасен резултат. Искрите между тях проличаха и по време на ексклузивните снимки на двамата за майския брой на сп. ОК!.


"Калин е страхотен. Много добър актьор е. С него снимките минават на един дъх", признава Бони, а Калин допълва: "Бони е изключителен пич, много е приятно да си с нея на снимачната площадка. Тя гори в нещата, които прави и много ме зарежда."


На въпроса как ще се развият отношенията му с Бони, Калин разкри, че до края на сезона ще си хареса медицинската сестра и ще излезе от болницата, но запази детайлите за синия екран.

Бони играе медицинска сестра във втория сезон на хитовия сериал "Седем часа разлика"


Актьорът призна, че "стоенето" му между четирите болнични стени е било истинско професионално предизивикателство за него, защото затворен в едно помещение трябва да играе сам със себе си. Но обеща скоро Милото да излезе от болницата и да се развихри.

Успешният тандем между двамата е дал самочувствие на Бони да приеме още една роля в киното, ако някой й предложи. В никакъв случай обаче тя не би заменила музиката с киното, а просто би ги съчетала.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра