Следва

Ирина Шейх и Роналдо - по-влюбени отвсякога!

Петте любими парчета на Милен Данков

През последите няколко години той е навсякъде около нас, опитвайки се впечатлявайки ни, да ни направи част от света на танците, в който живее...

Music преди 11 години

Няма как да не си го мяркал някъде. През последните няколко години той е навсякъде около нас, опитвайки се да ни впечатли и да ни направи част от света на танците, в който живее.
 

Представяме ти Милен Данков. Професионален хип-хоп танцьор при това един от най-добрите у нас. Обучаван от членове на руския балет "Тодес", през 2003 година става основен хореограф на балет "Сатен". По-късно нашумява покрай участието си в някои от най-добрите ТВ формати, които го сдобиват с популярност и хиляди фенки.

В “Мюзик айдъл 2” може би никой не му обръща внимание, но когато идва ред на VIP Dance и той става част от отбора на Даниела Янков, Камен Воденичаров и Яна Акимова, във форумите започват да се сипят положителни коментари за него. Някои казват:  "Имаше много хубави неща във Vip Dance, но надали нещо бе по-хубаво от Милен Данков...". 

След това идва ред и на "X Factor", където е избран от организаторите за главен хореограф. Не е друга причината за тези адекватни, прекрасни, красиви и вълнуващи танци, на които се радвахме през целия сезон на шоуто. Признаваме си, понякога повече, отколкото на самите участници.

Освен всичко друго - Мария Илиева, Графа, Невена Цонева, Нора, Галка и още куп родни знаменитости са едни от най-големите му фенове. Но ние си оставаме най-големите!

Вижте кои са петте любими парчета на този танцов корифей:


1. Janet Jackson - All Nite

 

2. Michael Jackson - Smooth Criminal

 

3. Madonna - Frozen

 

4. Beyoncé - Run The World (Girls)

 

5. Christina Aguilera - Hurt
  

 

 

Вижте още:

Петте любими парчета на Jeason Brad Lewis
Петте любими парчета на TromBobby от SouthWick
Петте любими парчета на Маги Джанаварова
Петте любими парчета на Стефан А. Щерев
Петте любими парчета на Жорж от The Voice
Петте любими парчета на Alek Sandar
Петте любими парчета на Рейчъл Роу
Петте любими парчета на Симо и Боги от БГ радио
Петте любими парчета на Цвети Чендова
Петте любими парчета на Гери Турийска

 

 

More Music