Следва

Мирослава Кацарова с нов албум!

Ирина Шейх и Роналдо - по-влюбени отвсякога!

Въпреки множеството ангажименти, които имат, двамата бяха засечени на тенис турнир в Мадрид, където публично демонстрираха любовта си един към друг...

 

People of art преди 11 години

Супермоделът Ирина Шейх и нейният годеник – звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо намериха най-накрая време един за друг.
 

Въпреки множеството ангажименти, които имат, двамата бяха засечени на тенис турнир в Мадрид, където публично демонстрираха любовта си един към друг. Красавицата не пропускаше момент, в който да нацелува любимия си, а той я гледаше влюбено и нежно през цялото време.
 

Ирина и Роналдо си чуруликаха закачливо и на моменти дори бяха по-интересни на присъстващите, от самия мач. 
 


Руската красавица, която съвсем заслужено минава за една от най-красивите жени и Кристиано Роналдо са една от най-обсъжданите двойки. Двамата са заедно от няколко години, а плановете им са много скоро да узаконят връзката си. Интересът и към Ирина, и към Роналдо е голям. Именно от тяхната популярност се възползват и хакери, които използват сексапилната моделка, за да разпространяват компютърни вируси. 
 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра