Следва

Джесика Симпсън изтъргува снимките на бебето си за $800 000

10 любими факта за Саша Пивоварова

Вчера сутринта отправихме редовния въпрос: “Who is she?” и получихме правилния отговор от вас, че бременната красавица на снимката е Саша Пивоварова

People of art преди 11 години

Вчера сутринта отправихме редовния въпрос: “Who is she?” и получихме правилния отговор от вас, че бременната красавица е Саша Пивоварова.

По този повод с бодра стъпка днес минаваме през десетте любими факта за нея, които ни представят модела в малко по-различна светлина от обичайно знайната.

Тя съвсем не е просто още едно красиво лице. Виж защо:

1. Александра Игоревна Пивоварова е следвала история на изкуствата в Санкт-Петербургския институт.

2. Нейният приятел и настоящ съпруг, фотографът Игор Вишняков, й прави снимки през 2005 и ги праща на международна модна агенция. Така започва нейната кариера като модел. Т.е. любовта е море и още нещо.

3. След като става модел, тя подписва договор с „Prada” за три години, който я изстрелва на върха.

4. Влюбена е в изкуството и споделя, че иска да се научи да свири на пиано.

5. В свободното си време обича да рисува в апартамента-ателие, който има в Бруклин, Ню Йорк. Картините й са били изложени в галерия в Париж и в Ню Йорк.

6. Тренира кунг-фу и е вегетарианка от 12 години.

7. Vogue Париж я обявява за една от топ 30 модели на десетилетието от 2000 година.

8. Двамата с дългогодишния си приятел Игор се женят в Тайланд през юни, 2009 година.

9. Работила е за рекламните кампании на Giorgio Armani, Hugo Boss, Paul & Joe, Alberta Ferretti, Miu Miu, Juicy Couture, Roberto Cavalli и кой ли още не, като е участвала в ревютата на множество именити дизайнери – например Жан Пол Готие, Кристиян Диор, Валентино, Ели Сааб и други.

10. Към момента Саша е в преговори с Миуча Прада за издаването на книга с рисунките й през идната година. Тя ще бъде във формата на скицник с нейни колажи, рисунки и снимки. До  момента красавицата е илюстрирала книга за Карл Лагерфелд в тематиката на руските приказки. Тази в сътрудничество с Миуча сигурно ще е върха.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра