Следва

Николета Лозанова преди Божинов и Алисия

Summer Report: Спортни градски типове

Не можахме да се сдържим, да ти покажем тези градски красавци, които няма как да бъдат пренебрегнати заради прекрасния начин, по който изглеждат дори и в най-обикновен слънчев ден. ..

People of art преди 11 години

Естествено, че обожаваме великолепните, скъпи и огромни рокли, но нямаме нищо против да виждаме от време на време знаменитостите и без бляскавите им тоалети, далеч от червения килим и извън работно време.

Тези тук са ни любимци напоследък. Градският им споретен стил ни впечатли най-малкото, защото категорично ни дава да разберем, че дори в цяло едно съзвездие всички звезди могат, а и са обикновени хора като нас. Не можахме да се сдържим да не ти ги покажем! Тези градски красавци няма няма как да бъдат пренебрегнати защото изглеждат прекрасно, правейки най-обикновени неща в най-обикновен слънчев ден. 

Казват, че сексапилът се крие в простотата! Както се забелязва от снимките, точно неподправения сексапил е най-впечатляващ във всички на тях. Това са звездите в действителност и това е истината за тях такава, каквато е: без грим, пози и фотошоп. 
 

Може би пък именно тези спортни градски типчета могат да те стимулират да се заловиш със… спорт! Ако вече не си де...

 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра